Uusien iPhone-mallien muodoista putoilee vihjeitä

Suojakuorivalmistajat ovat jo useaan otteeseen paljastaneet kovasti odotettujen huippupuhelimien ulkoasuja reilusti ennen julkaisua. Tällä kertaa kuvissa esiintyy Applen odotetuille iPhone SE- ja iPhone 7 -malleille tarkoitettuja kuoria.

Väitetty iPhone SE:n suojakotelo Spigeniltä.

iPhone SE -mallia odotetaan Applelta saapuvaksi vielä maaliskuun aikana. Sen esittely tapahtuu huhujen mukaan vajaan kahden viikon kuluttua. Aiemmin on huhuttu, että kyseessä saattaisi olla enemmän tai vähemmän pyöristetty versio neljätuumaisella näytöllä varustetusta iPhone 5s -mallista. Kotelovalmistaja Spigenin mallikuvien perusteella sen ulkonäkö olisi hyvin lähellä 5s:ää. Kuvat julkaisseen MacRumorsin mukaan iPhone SE olisi saman kokoinen kuin 5s, mutta kuvista ei käy ilmi, onko siinä esimerkiksi pyöristettyjä reunoja tai ulkonevaa kameran linssiä.

Ensi syksynä Applelta odotetaan täysin uutta iPhone-mallia, mallinimeltään mitä todennäköisimmin iPhone 7 sekä luultavasti sen rinnalla myös iPhone 7 Plus. @OnLeaks on Twitterissä julkaissut kuvia nimettömäksi jäävän kotelovalmistajan muovisesta kotelosta, jonka väitetään kuuluvan iPhone 7:lle. Silmiinpistävää kotelossa on sen ohuus sekä alaosasta löytyvät kaksi aukkoa stereokauttimille ja puuttuva kuulokeliitännän aukko. Applen on huhuttu poistavan perinteisen kuulokeliitännän iPhonesta, ja sen sijaan kuulokkeet yhdistettäisiin joko langattomasti tai Lightning-liitännän kautta.