Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tuhannet käyttävät vielä vaarallista Samsung Galaxy Note7 -puhelinta – vielä kovempia keinoja käyttöön ratkaisuksi

Osa Samsungin räjähdysherkäksi havaitun Galaxy Note7 -puhelimen käyttäjistä haluaa todella pitää puhelimestaan kiinni lähes kynsin ja hampain.

Yhdysvaltalaisoperaattori Verizon on kertonut sen verkossa olevan vielä tuhansia Galaxy Note7 -käyttäjiä, vaikka operaattori on jo lähettänyt puhelimiin ne lähes tappavan pakkopäivityksen. Ilmeisesti osa käyttäjistä on muokannut puhelimen ohjelmistoa niin, etteivät tällaiset päivitykset enää asennu. Verizonin jakeleman päivityksen piti estää kokonaan Note7:n puhelimen akun lataaminen sekä estää sen kytkeytyminen mobiiliverkkoihin.

Nyt Verizon aikoo uudelleenohjata asiakaspalveluunsa kaikki Note7-puhelimista soitetut puhelut hätäpuheluita lukuun ottamatta. Verizon on myös aiemmin hyvittänyt puhelimen ostaneille automaattisesti rahat takaisin, mutta aikoo nyt mahdollisesti laskuttaa puhelimen täyden hinnan käyttäjiltä, jotka eivät ole sitä vielä palauttaneet.

Samsungin odotetaan vihdoin ensi maanantaina 23. tammikuuta kertovan syyt Galaxy Note7:n ylikuumenemis- ja räjähdysongelmien taustalla. Ilmeisesti ongelman pääsyy on sittenkin akuissa.