Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tom Hanksin uusi Greyhound-elokuva sai ensi-iltansa Apple TV+ -palvelussa

Apple TV+ -suoratoistopalvelussa on julkaistu tänään 10. heinäkuuta ensi-iltana Tom Hanksin uusi toisen maailmansodan aikaan sijoittuva Greyhound-elokuva. Tom Hanks on elokuvan käsikirjoittaja kuin myös sen pääosan esittäjä.

Greyhound on toistaiseksi korkeimman profiilin sisältöjulkaisu osana Applen viime vuoden marraskuun alussa avattua Apple TV+ -suoratoistopalvelua. Aiemman raportin mukaan Apple maksoi elokuvan esitysoikeuksista osana Apple TV+ -palveluaan noin 70 miljoonaa dollaria, kertoivat Hollywood-lähteet Deadlinelle.

Alun perin Greyhoundin piti tulla Sony Picturesin jakelemana esitykseen elokuvateattereissa 7. toukokuuta alkaen mutta koronaviruspandemia muutti suunnitelmat.

”Jännittävä tositapahtumiin perustuva tarina kansainvälisestä laivueesta, jonka kapteeni Ernest Krause (Tom Hanks) johdattaa yli vaarallisen Atlantin. Heidän tehtävänään on toimittaa tuhansia sotilaita ja tarvikkeita liittoutuneiden joukoille”, kuvailee Apple Greyhound-elokuvaa palvelussaan.

Apple TV+ avautui marraskuussa kahdeksalla alkuperäissarjalla ja yhdellä elokuvalla, ja tällä hetkellä palvelun valikoima kattaa yli 30 alkuperäissisältöä eli sarjaa tai elokuvaa.

Uuden iPhonen, iPadin, Macin tai Apple TV:n ostajat ovat saaneet viime vuodesta 10. syyskuuta alkaen kaupan päälle vuoden Apple TV+ -tilauksen maksutta. Muuten esimerkiksi Suomessa Apple TV+:n hinta on 5,99 euroa kuukaudessa tai valinnaisesti 59,99 euroa vuodessa 7 päivän ilmaisen kokeilujakson jälkeen. Yksi Apple TV+ -tilaus on jaettavissa perhejaon kautta jopa kuudelle perheenjäsenelle.

Apple TV+:n tilaajaksi pääsee liittymään Applen verkkosivuilta.