Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tässä 3 parasta älypuhelinta alle 190 eurolla – Ominaisuudet yllättävät

Alle 150 eurolla voi löytää ominaisuuksiltaan riittävän puhelimen. Poimimme hintaluokasta kolme kiinnostavaa laitetta, joiden kohdalla ei tarvitse tehdä mahdottomalta tuntuvia kompromisseja.

Doogee Valencia 2 Pro 4G

Hinta: Noin 135 euroa

Verkkokauppa E-Ville myy Suomessa Doogeen älypuhelimia, jotka ovat suurelle yleisölle melko tuntemattomia. Kyseessä on Android-puhelin, joka tarjoaa ominaisuuksiltaan kilpailukykyisen laitteen edullisesti.

Doogee Valencia 2:ssa on 5-tuumainen teräväpiirtonäyttö, kahden gigatavun keskusmuisti ja Sonyn kennolla varustettu 13 megapikselin kamera. Etukamerassa on kahdeksan megapikselin kenno. Laitteessa on kaksi paikkaa sim-kortille ja se tukee 128 gigatavun muistikortteja. Käyttöjärjestelmänä on Android 5.1.

LG Spirit 4G

Hinta: Noin 140 euroa

Spirit on erinomainen vaihtoehto käyttäjälle, joka ei tarvitse huippupuhelimen prosessoritehoa tai viimeisintä kameratekniikkaa. Puhelimessa on 4,7-tuumainen teräväpiirtonäyttö, neliydinsuoritin ja käyttöjärjestelmänä Android 5.0. Takaa löytyy kahdeksan megapikselin kamera.

Huawei Honor 4X

Hinta: Noin 190 euroa

Lähes 200 eurolla saa jo rutkasti lisäpotkua prosessoriin verrattuna muutaman kympin halvempiin älypuhelimiin. Honor 4X:ssä on kahdeksanytiminen prosessori, jossa riittää tehoa jo lähes kaikkiin mobiilipeleihin. Honorissa on kaksi SIM-korttipaikkaa, 5,5-tuumainen teräväpiirtonäyttö ja 13 megapikselin takakamera.