Tanskalaisvalmistajalta tuplakameralla varustettu älypuhelin

Tanskalainen älypuhelinvalmistaja Lumigon on esitellyt jo muutaman sukupolven verran älypuhelimia. Viimeisimmän edullisen luksusluurin, Lumigon T2 HD:n, julkistuksesta on ehtinyt kulua jo yli puolitoista vuotta, mutta nyt huhut pyörivät tulevan Lumigon T3:n ympärillä. Vuotokuvan väitetystä Lumigon T3:sta julkaisi mobiletelefon.ru.

Lumigon kutsui älypuhelintaan luksuspuhelimeksi ja tuleva T3 jatkanee samalla radalla. Puhelimen materiaaleina käytetään luultavasti lasia ja ruostumatonta terästä. Ulkoisesti T3 ei eroa juurikaan edellisestä sukupolvesta, mutta puhelimen tekniset ominaisuudet lienevät päivittyneet tähän päivään.

T3:ssa olisi huhujen mukaan MediaTekin tehopiiri Helio X10, jossa on kahdeksan suoritinydintä. Suorittimen tukena olisi kolmen gigatavun verran RAM-muistia ja käyttöjärjestelmänä toimisi Android 5.1 Lollipop.

Mielenkiintoisin muutos lienee laitteen takapuolella. Siellä sijaitsisi nimittäin tuplakamera. Vastaavanlainen ratkaisu on nähty esimerkiksi joissain HTC:n älypuhelimissa. Kameroiden välissä voisi olla lasertarkennin.

Lumigon T2 HD maksoi reilut 700 euroa, kun se tuli markkinoille. Näin ollen voitaneen odottaa, että tulevan älypuhelimen hinta pysyttäytyy alle tuhannessa eurossa.