Tämän taskuun mahtuvan kuntolaitteen puristelu parantaa lihasvoimaa

Stressipallo on lähes kaikille tuttu, mutta Activ5 vie ajatuksen muutaman askeleen pidemmälle. Activbodyn suunnittelema kuntolaite ei näytä kuntolaitteelta, mutta tarjoaa helpon tavan parantaa lihasvoimaa yksinkertaisilla harjoituksilla. Mikä parasta, harjoitukset voi tehdä missä tahansa.

Jääkiekon kokoinen laite esiteltiin ensimmäisen kerran viime tammikuun CES-messuilla Las Vegasissa. Laite vastaa puristukseen ja lupaa jopa 5 prosentin kasvun lihasvoimaan viikossa niille, jotka harjoittelevat 5 minuuttia kerrallaan useamman kerran päivässä. Tieto perustuu valmistajan teettämään kliiniseen tutkimukseen.

Activ5:ttä ei ole kuitenkaan tarkoitettu salitreenin korvaajaksi. Kyseessä on normaalitreeniä täydentävä laite niille, jotka haluavat fiksua tekemistä työpaikan tauoille tai kotiin televisionkatselun ajaksi.

Activ5 lupaa riittävästi haastetta vahvemmallekin käyttäjälle, sillä sen maksimivastus yltää 90 kiloon. Akussa riittää virtaa puoleksi vuodeksi.

Activ5:n kanssa käytetään älypuhelinsovellusta, joka pelinomaisin keinoin pyrkii aktivoimaan käyttäjää erilaisiin lihasvoimaa parantaviin harjoituksiin.

Noin 100 euron hintaista laitetta ei ainakaan vielä voi tilata Eurooppaan, mutta tilanne voi hyvinkin muuttua lähitulevaisuudessa.