Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tämä älypuhelin ei ole moksiskaan lämpötiloista: Kestää 40 asteen pakkasen ja voi viedä saunaan

Kerroimme eilen iPhonen pakkasensiedosta. Siinä missä Applen älypuhelimen kylmänsietokyky ei ole paras mahdollinen, Kiinalainen Ulefone mainostaa kestäväsä jopa 40 asteen pakkasen.

Ulefone Armor on etenkin retkeilijöille ja ulkoilijoille suunniteltu älypuhelin. Laitteella on IP68-luokitus eli se kestää hyvin kosteutta.

Armorin runko on iskunkestävä eikä sen käyttäjä tarvitse kantaa huolta puhelimen tippumisesta lattialle. 

Uutisoimme viime viikolla toisesta kiinalaisesta, tavallista vankemmasta älypuhelimesta. Näyttääkin siltä, että vahvistetut puhelimet ovat tekemässä paluuta muutaman vuoden jälkeen. 

Valmistajan mukaan Ulefonea voi käyttää 40 asteen pakkasesta peräti 80 asteen lämpöön. Nämä ovat kovia lupauksia, joita harvoin tulee todistettua tosielämässä. Niin tai näin, Ulefonen voi ottaa mukaan vaikka saunaan.

Ulefone on saatavilla mustana tai oranssina noin 170 euron hintaan. Puhelimessa on muistikorttipaikka ja 3 gigatavua keskusmuistia.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan Ulefone on parempaa keskitasoa. Siinä on 4,7-tuumainen teräväpiirtonäyttö, kaksi sim-korttipaikkaa ja viiden megapikselin etukamera. Takakamerassa megapikseleitä on 13.

Valmistaja lupaa puhelimelle kahden päivän käyttöajan yhdellä latauksella. Standby-tilassa akussa pitäisi riittää potkua 12 päiväksi.

Ulefonelle voi odottaa myönteistä tulevaisuutta, sillä reilusti alle 200 euron hintaisena se on kiinnostava vaihtoehto kestävää puhelinta etsivälle.