Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tällaisia uusia emojeja on tulossa seuraavaksi

Emojien valikoima on jälleen kasvamassa.

Maailman emojipäivä lähestyy, ja Emojipedia-sivusto on perinteiseen tyyliin julkaissut näkemyksensä tulevista uusista emojeista. Emoji 15.0 -paketti sisältää paljon kaikenlaista.

Ensi sunnuntaina 17. heinäkuuta vietetään perinteiseen tyyliin kansainvälistä emojipäivää. Myös uusia kuvakkeita on monesti esitelty samoihin aikoihin, eikä tämä vuosi ole poikkeus. Loppuvuoden aikana nähdään uusi Emoji 15.0 -paketti, joka laajentaa entisestään vaikkapa pikaviestintään sopivaa ilmaisuvalikoimaa.

Uusien emojien joukkoon lukeutuvat esimerkiksi turkoosi, harmaa ja pinkki sydän, päätään pudistavat kasvot, hirvi sekä erilaisia kasveja ja lintuja. Myös meduusa, puinen nokkahuilu ja marakassit kuuluvat valikoimaan kuten hernepalkokin. Niin ikään inkivääri näyttäisi saavan oman emojinsa.

On hyvä huomioida, etteivät artikkelin kuvissa esiintyvät emojit ole lopullisia. Kyseessä on Emojipedian näkemys siitä, mitä tuleman pitää, jos kohta sivuston näkemys onkin viime vuosina ollut todella lähellä lopullisia emojeita. Lisäksi eri yhtiöt toteuttavat emojit monesti hieman eri tavoilla.

Uudet Emoji 15.0 -paketin kuvakkeet on määrä hyväksyä syyskuussa 2022. Laajemmin niitä nähtäneen käytössä vasta ensi vuoden puolella.