Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Samsungilta ja HTC:ltä suuria puhelimia ja pieniä tabletteja

Suurten puhelinten ja pienten tablettien ystäville hyviä uutisia! HTC ja Samsung ovat jatkamassa Desire- ja Galaxy A -sarjojaan, joiden seuraavat mallit sijoittuvat 6-7 tuuman kokoluokkaan. HTC:n kohdalla kyse on uudesta Desire T7 -mallista ja Samsungin kohdalla Galaxy A9 Pro -puhelimesta.

Galaxy A9 Pron osalta Samsung on jatkamassa aiemmista A-sarjan malleista tutulla linjalla, jossa puhelin käyttää materiaalinaan metallia ja teknisiltä tiedoiltaan lukeutuu parempaan keskiluokkaan. Näytön osalta kuuden tuuman puhelimen odotetaan käyttävän joko QHD- tai Full HD -tarkkuutta, ja suorittimena toimii Qualcommin kahdeksanytiminen Snapdragon 652.

Samsungin tapaan myös HTC tähtää alle seitsemän tuuman kokoluokkaan uudella Desire T7 -tabletillaan. Kyse on HTC:n ensimmäisestä Desire-sarjan tabletista ja GFXBenchin testitulosten mukaan tabletti sijoittuu ominaisuuksiltaan budjettiluokkaan. Näytön resoluution osalta Desire T7 käyttää 720×1280 pikselin tarkkuutta ja suorittimena toimii 1,3 gigahertsin neliytiminen Spreadtrum SC8830.

Sekä Samsungin että HTC:n uusia julkistuksia voidaan odottaa kuukauden päästä pidettävillä Mobile World Congress -messuilla Barcelonassa. Messut alkavat helmikuun 22. päivä ja päättyvät kolme päivää myöhemmin.

Oletettu Samsung Galaxy A9 muiden A-sarjalaisten rinnalla.