Suunnon Movescount-palvelu uudistuu: Listaa parhaita treenipaikkoja

Suunto lanseeraa 7. kesäkuuta uudistetun Movescount -kuntoilusovelluksen. Uudistuksen ensimmäisen vaiheen näkyvin muutos on heatmaps-ominaisuus, joka perustuu miljoonien Movescount-käyttäjien tekemiin Moveihin. Karttojen avulla kuka tahansa voi löytää parhaat paikat harjoitteluun.

– Suunto Movescount on keskeinen osa Suunnon tarjontaa. Julkaisemme nyt työkaluja, joiden kehittämisessä yhteisö on ollut vahvasti mukana, Suunnon tiedotteessa kerrotaan.

Heatmapsien avulla selviää, missä paikalliset käyttäjät treenaavat. Heatmapsejä voi tarkastella ilman kirjautumista Movescount.comiin. Riittää, että käyttäjä valitsee kartalta haluamansa alueen, urheilulajin ja tämän jälkeen zoomaa itseään kiinnostavien lajien reitteihin. Tällä hetkellä tarjolla on muun muassa juoksu-, pyöräily- ja uintireittejä. Suunnon mukaan lajimäärää kasvatetaan jatkossa.

Heatmapsien avulla voi myös suunnitella omia reittejä Movescount.comissa ja siirtää ne navigointia varten Suunnon GPS-kelloon. Heatmapsit tulevat saataville myös Suunto Movescount -sovellukseen iPhonelle sekä Androidille myöhemmin kesäkuussa 2016.

Movescountiin on lisätty toiminto, jonka avulla voi käydä läpi omia moveja harjoittelun kuormittavuuden seurannan näkökulmasta.