Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Suunnolta tulee vihdoin rannesykkeen mittaava sporttikello

Suunto on julkaisee pitkän odotuksen jälkeen rannesykkeen mittauksella varustetun mallin Spartan Sport -urheilukellostaan.

Viime vuonna julkaistu Spartan-mallisto sai kehuja muotoilustaan, mutta risuja optisen sykemittauksen puuttumisesta. Suunto lupasi tuolloin paikata puutteen jouluun mennessä. Nyt kello tulee vihdoin myyntiin 30. maaliskuuta.

Kello julkaistaan samaan aikaan kuin ohjelmistopäivitys, joka lisää Spartan-laitteisiin intervalliharjoittelun ja korkeusnavigoinnin.

Uusi Spartan Sport Wrist HR käyttää Valencellin patentoitua biometristä PerformTek-mittausteknologiaa. Valencellin omien testien mukaan Spartan Sport Wrist HR -kellon tarkkuus on markkinoiden paras – sen tiedot vastaavat 5 prosentin marginaalilla sykevyötä 89 prosentissa mittaustuloksista.

Vaativissa olosuhteissa, kuten uinnissa tai ulkolajeissa, joissa kelloa on pidettävä hihan päällä, kellon voi yhdistää Bluetooth-yhteydellä perinteiseen sykevyöhön.

Spartan Sport Wrist HR valmistetaan muiden Suuntojen kellojen tavoin Suomessa. Kellossa on mineraalikristallilasi ja kolhuja kestävä kuori.

Sport Wrist HR -kellon suositushinta on 499 euroa ja se tulee saataville mustana, sinisenä ja vaaleanpunaisena.