Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Suomalaisjälleenmyyjät lopettivat Samsung Galaxy Note7 -tilaukset

Myös suomalaisjälleenmyyjät ovat nyt poistaneet Samsungin Galaxy Note7 -puhelimet sivuiltaan. Vielä aiemmin tänään puhelimen tilaaminen onnistui.

– Asiakkaidemme turvallisuus on meille tärkeintä, joten olemme päättäneet lopettaa Galaxy Note7:n myynnin ja vaihto-ohjelman. Tämän seurauksena puhelimen valmistus lopetetaan pysyvästi, Samsung kertoi tänään.

Galaxy Note7 on tämän päivän aikana kello 15 jälkeen kadonnut kaikkien Suomen suurimpien jälleenmyyjien eli operaattorien DNA:n, Elisan ja Soneran sekä Gigantin, Powerin ja Verkkokauppa.comin sivuilta.

Samsung tai eivätkä ainakaan kaikki jälleenmyyjät ole vielä kertoneet, mitä tehdyille Note7-tilauksille tapahtuu. Tilaukset luonnollisesti ovat peruuntumassa puhelinten puutteessa, mutta toistaiseksi ei tiedetä esimerkiksi mitä käy niille Note7-ennakkotilauksille, joiden mukaan luvattiin kaupan päälle myös Samsungin uusi Gear VR -virtuaalitodellisuussilmikko – voisiko sen saada edelleen kaupantekijäisiksi esimerkiksi tilauksensa Galaxy S7:ään vaihtamalla. Olemme tiedustelleet asiaa Samsungilta sekä jälleenmyyjiltä, ja kerromme luonnollisesti heti, kun kerrottavaa tältä osin on.

Galaxy S7 -tilaajat saavat nyt kaupantekijäisiksi 128 gigatavun muistikortin.

Note7-toimitukset eivät täpärästi ehtineet alkaa Suomessa missään vaiheessa.

Maailmalla Note7-palauttajia ja -tilaajia eri operaattorit ovat esimerkiksi hyvitelleet myös lahjakortein, mutta yhtenäistä käytäntöä asiassa ei eri jälleenmyyjien välillä näytä olevan.

Samsung keskittyy nyt huippuluokassa keväällä julkistettujen Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge -puhelinten myynnin jatkamiseen. Kuten jo aiemmin kerroimme, on Samsungilla Suomessa parhaillaan käynnissä Galaxy Note7:n myöhästymisen jälkeen jo hiljattain aloitettu Galaxy S7 -kampanja, joka tarjoaa puhelimen ostajalle ainakin 23. lokakuuta asti kaupan päälle noin 100 euron arvoisen 128 gigatavun muistikortin.