Suomalaiset maailman hullaantuneinta OnePlus-kansaa

OnePlus julkaisi kuluvan kuun alussa uusimman, OnePlus X -nimellä kulkevan puhelimensa. Tavoitimme yrityksen yhteisöpäällikkö Michael Tidebäckin Slush-tapahtuman melskeestä ja tutustuimme uuteen X-puhelimeen.

Uusin OnePlus-puhelin tuotiin markkinoille kahtena versiona. Perinteisemmän OnePlus X -mallin takakuori on lasinen, kun taas rajattu erikoisversio hyödyntää keraamisia kuoria. Reunukset ovat molemmissa tapauksissa metalliset.

Pääsin kokeilemaan nopeasti keraamista mallia ja sen laatutuntuma on kieltämättä vakuuttava. Samoin käyttöjärjestelmänä toimiva Android-pohjainen OxygenOS tarjoaa sulavan käyttökokemuksen.

Testasimme myös OnePlus X:n kameraa Slush-kaaoksen keskellä

OnePlus edustaa tänä vuonna räjähtäneesti kasvaneessa Slush-tapahtumassa. Laitevalmistaja ei kuitenkaan esittele Helsingissä uutuuksia, vaan on mukanatarjotakseen viiden OnePlus-fanin joukolle mahdollisuuden kylpeä ja verkostoitua startup-yrityksiin ja innovointiin keskittyvässä tapahtumassa. Samalla OnePlus-tiimiläiset tapaavat mielellään myös muita faneja.

Tidebäckin mukaan OnePlus X on otettu hyvin vastaan. Käyttäjät tuntuvat arvostavanOnePlus 2:n toimitusongelmien jälkeen selkeämpää strategiaa, jonka mukaan ostovaatimus kestää vain kuukauden. 

Lisäksi Tidebäck kertoi OnePlus-tuotteiden menekistä Suomessa. Väkilukuun suhteutettuna suomalaiset ostavat OnePlus-puhelimia kaikkein eniten. Toiseksi yltää Tidebäckin mukaan Ruotsi. 

OnePlus X edestä

 

OnePlus X takaa