Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Sony Xperia X saapuu Suomeen – ennakkotilaajille lahjakortti ja aktiivisuusranneke kaupan päälle

Sonyn uudet Xperia X -älypuhelimet saapuvat myyntiin lähiaikoina. Ensimmäisenä Suomeen saapuu hinta- ja tehoasteikolla laitesarjan keskimmäinen Xperia X, jonka ennakkomyynti alkaa jo ensi viikolla.

Xperia X on 5-tuumaisella näytöllä varustettu älypuhelin, jossa Sony kertoo keskittyneensä erityisesti kolmeen osa-alueeseen. Ensimmäinen on kamera, jolta luvataan nopeaa toimintaa ja tarkkuutta. Xperia X:n 23 megapikselin takakamera on varustettu Predictive Hybrid Autofocus -tekniikalla, jonka tarkoitus on ennakoida kuvattavan kohteen liikkeitä ja pitää näin tarkennus oikeana.

Toinen kehuttu osa-alue on akku, jolta luvataan jälleen kahden päivän kestoa, ja kolmantena Sony kertoo panostaneensa puhelimen muotoiluun. Puhelimen tehoista taas vastaa Snapdragon 650 -järjestelmäpiiri.

Sony Xperia X:n ennakkomyynti alkaa Suomessa maanantaina 9. toukokuuta. Ennakkotilauskampanjan kautta ostaneille luvataan kaupan päälle 100 euron arvoinen lahjakortti Adidas-verkkokauppaan ja SmartBand 2 -aktiivisuusranneke. Kaiken kaikkiaan puhelimen ohessa saa yli 200 euron arvosta tavaraa, kunhan on valmis tilaamaan Xperia X:n ennakkoon.

Xperia X:n hinnaksi Suomessa on kerrottu – odotusten mukaisesti – noin 599 euroa. Puhelimen varsinaista julkaisupäivää ei kuitenkaan vielä kerrottu. Samoin perässä saapuvien Xperia XA:n ja Xperia X Performancen lanseerausaikataulu on toistaiseksi hämärän peitossa.