Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Huhu: Samsungin seuraavassa lippulaivapuhelimessa kaksoiskamera

Samsungin seuraava lippulaiva on näillä näkymin elokuussa julkaistava Galaxy Note -sarjan uusin tulokas, nimeltään tiettävästi Galaxy Note 7 edge. Uusimman huhun mukaan kyseinen laite olisi saamassa jonkinlaisen kaksoiskameraratkaisun takakuoreensa.

Kaksoiskameroita löytyy jo muun muassa Huawei P9:stä ja LG G5:stä, ja ensi syksyn iPhone 7 Plussaan on jotain vastaavaa myös huhuttu. Nyt SamMobile kertoo huhusta, jonka mukaan Note 7 edge voisi olla saamassa samantyyppisen kaksoiskamerajärjestelyn kuin LG G5. G5:n takaosassa on sekä tavanomainen 16 megapikselin kamera että laajakulmalinssillä varustettu kahdeksan megapikselin kamera, ja käyttäjä voi tilanteesta riippuen valita, kumpaa kameraa käytetään.

Muita huhuttuja Note 7 edgen ominaisuuksia ovat QHD-tarkkuudella varustettu 5,8-tuumainen näyttö, 4000 milliampeeritunnin akku, kuuden gigatavun RAM-muisti, Snapdragon 823 -järjestelmäpiiri sekä IP68-luokiteltu pöly- ja vesisuojaus. Toki näihin huhuihin, kuten myös huhuttuun mallinimeen, kannattaa vielä tässä vaiheessa suhtautua varauksella, kun viralliseen esittelyyn on arviolta reilut kaksi kuukautta aikaa.