Samsungilta suuri S Health -päivitys – kaverit voi haastaa kisaan

Samsung on julkaissut uuden version S Health -terveys- ja liikuntaseurannan sovelluksestaan.

S Healthin käyttöliittymä on nyt laitettu uusiksi ja sovellus on jaettu kolmeen välilehteen, jotka sisältävät 1) omia tietoja 2) kavereiden päivityksiä ja sosiaalisia toimintoja sekä 3) vinkkejä ja muuta.

Uutuutena S Health saa nyt lisää juurikin sosiaalisia toimintoja, jotka löytyvät sovelluksen toiselta välilehdeltä. Tarjolla on haasteita sekä vertailuja, jotka voi ottaa käyttöön kavereiden kanssa. Kaverinsa voi haastaa esimerkiksi askelmääräkisaan ja tuloksia jakaa Facebookiin.

Mukaan S Healthiin on tullut sosiaalisia kavereiden kanssa kisailun mahdollistavia toimintoja.

Yhteensä nyt S Health voi seurata ja kirjata 44 erilaisen aktiviteetin tietoja. Se tunnistaa suoritukset kävelyn, juoksun ja pyöräilyn osalta automaattisesti.

Kotimaassaan Etelä-Koreassa Samsung aloittaa uuden asiantuntijoilta kysymisen mahdollistavan palvelun osana S Healthia. Palvelun luvatan laajentuvan muihin maihin lähitulevaisuudessa, mutta Suomi on tuskin listan kärjessä. Itsessään S Health tarjoaa myös terveelliseen elämään ja treenamiseen liittyviä vinkkejä, tietoa ja uutisia kolmannella välilehdellään.

Uudesta Samsungin Galaxy Note7 -puhelimesta alkaen S Health saa myös uuden Knox-suojatun tilan, joka täyttää Yhdysvaltojen terveystietojen säilyttämistä koskevan HIPAA-lainsäädänön vaatimukset.

Muuten S Healthin uusi 5.0 -versio on tuettu Android 4.4 -versiolla ja uudemmilla ja on ladattavissa Google Play -kaupasta.