Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Useat lähteet: Samsungilta ranneke himokuntoilijoille

Samsung on useiden raporttien mukaan julkaisemassa lähiaikoina uuden puettavan älylaitteen. Kuvien perusteella se muistuttaa hyvin paljon Gear S2 -älykelloa, mutta on ominaisuuksiltaan lähempänä kuntoilijoille tarkoitettua aktiivisuusranneketta. Kuntoilun ja urheilun maailmaan viittaa vahvasti myös kellon työnimi Triathlon.

SamMobilen mukaan mallinumerolla SM-R150 tehty laite omaa vastaavan pyöreän näytön ja pyöritettävän näytön kehyksen kuin Gear S2 -kello ja koko laitteen olemus muistuttaa hyvin paljon Gear S2:n Sport-versiota. SamMobile arvelee, että uusi ranneke olisi varustettu Samsungin uudella Bio Processor -järjestelmäpiirillä, joka on kehitetty juuri käyttäjän aktiivisuutta tarkkaileviin älylaitteisiin.

SamMobilen mukaan ”Triathlon” voi käyttäjän pulssin lisäksi mitata myös muun muassa kehon rasvan ja juodun veden määriä sekä esimerkiksi toistoja kuntoilussa. SamMobile myös arvelee, että uusi ranneke saattaisi olla joiltain osin karsittu versio Gear S2:sta ja näin myös sen hinta voisi olla hieman kyseistä älykelloa edullisempi.