Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Samsung mukaan älykaiutinmarkkinoille – julkisti Galaxy Homen yhdessä Spotifyn kanssa

Samsung julkisti New Yorkin Unpacked-tapahtumassa myös ensimmäisen älykaiuttimensa, Galaxy Homen. Se sisältää luonnollisesti myös tuen yhtiön omalle Bixby-virtuaaliavustajalle.

Galaxy Home on korkealuokkainen älykaiutin, jonka luvataan erottuvan kilpailijoistaan muun muassa paremmalla äänenlaadullaan, mihin pyritään kuuden sisäänrakennetun kovaäänisen avulla. Lisäksi kaiutin sisältää kahdeksan mikrofonia puheentunnistusta, ja Bixby-käyttöä, silmällä pitäen. Virtuaaliavustajan aktivoiminen onnistuu ”Hi, Bixby” -komennolla, minkä lisäksi Galaxy Home kykenee muihinkin älypuhelimilta tuttuihin Bixby-toimintoihin.

Galaxy Home sisältää niin ikään tuen Samsungin SmartThings -toimintokeskukselle, jonka avulla voi kontrolloida kotoaan löytyvää yhteensopivaa älylaitteistoa valoista termostaattiin ja pesukoneisiin.

Samsung kertoi myös yhteistyösopimuksesta Spotifyn kanssa. Sen myötä Spotify on oletussuoratoistopalvelu myös Galaxy Home -kaiuttimella, minkä ohella musiikin kuuntelu onnistuu jatkossa saumattomasti myös yhtiön muun älylaitteiston, kuten televisioiden ja puhelinten, kesken.

Samsungin ensimmäistä älykaiutinta voidaan odotella markkinoille loppuvuodesta, mutta tarkempaa ajankohtaa ei toistaiseksi kerrottu. Galaxy Homen ominaisuuksista kerrotaan lisää Samsungin Developer Conference -tapahtuman yhteydessä 7.-8. marraskuuta.