Rauhaa arjen stressin keskellä – terapeuttinen kasvipeli auttaa

Kiristääkö vanne pään ympärillä? Kuluvatko päivän rauhalliset hetketkin helposti työsähköpostin parissa tai some-maailman hälinässä? Avuksi saapuu nyt Viridi, joka lupaa rauhoittavan pelikokemuksen missä ja milloin tahansa.

Viridi on peli, jossa pelaajan tarkoitus on istuttaa ja hoivata mehikasveja. Rytmi on leppoisa ja pelin takaa löytyvä Ice Water Games onkin halunnut luoda virtuaalisen turvapaikan arjen kiireessä paahtaville. Mehikavit ovat anteeksi antavia, mutta voivat silti kuihtua huonon hoidon seurauksena.

Tuttua free-to-play-mallia hyödyntävä Viridi tarjoaa pelaajalle alkuun yhden ruukun ja kymmenen taimen joukkion, jotta pelissä pääsee alkuun. Lisäksi pelaajat saavat yhden satunnaisen taimen joka viikko, eli rauhallista istutusta ja hoitoa voi harrastaa maksamatta senttiäkään.

Viridi-pelaajat saavat ilmaisen lisätaimen hoidettavakseen joka viikko.

Aktiivisemmat viherpeukalot voivat toki halutessaan ostaa lisää ruukkuja ja taimia. Ice Water Gamesin mukaan pelissä ei kuitenkaan käytetä mitään keksittyjä valuuttoja eikä kauppapaikka tunkeudu pelaajan rauhalliseen kasvinhoitotilanteeseen. Kauppaan siirtyminen tapahtuu erikseen pelaajan aloitteesta ja muutamasta sentistä jokuseen euroon vaihtelevat ostot tehdään aina selkeästi oikealla rahalla.

Paljon huomiota ja kehuja kerännyt Viridi on jo aiemmin ollut saatavilla tietokoneille Steam-palvelussa. Nyt peli on kuitenkin julkaistu myös Android– ja iOS-laitteille.

Viridi mobiilissa.