Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Ensimmäinen puhelin Snapdragonin uudella huippusuorittimella

Qualcomm on esitellyt CES-messuilla Las Vegasissa Letv:n uutta älypuhelinta, jota Letv ei ole vielä virallisesti julkistettu. Julkistus tapahtunee kuitenkin pian ja Qualcomm kertoikin muutamia yksityiskohtia Letv Le Max Pro -älypuhelimesta, joka lienee Letv:n lippulaivaälypuhelin. Qualcomm kertoi asiasta myös tiedotteessaan.

Letv Le Max Pro tulee olemaan ensimmäinen älypuhelin, jonka sisuksissa hyrrää Qualcommin paras ja tehokkain järjestelmäpiiri: Snapdragon 820. 64-bittinen järjestelmäpiiri koostuu neljästäsuoritinytimestä, jotka hyrräävät 2,2 gigahertsin taajuudella. Qualcommin mukaan järjestelmäpiiri kuluttaa 30 prosenttia vähemmän virtaa kuin edeltäjänsä.

Kiinalaisvalmistajan käyttää myös toista Qualcommin tuotetta ensimmäisenä älypuhelimena. Letv Le Max Prossa on sormenjälkitunnistin, joka hyödyntää Qualcommin Sense ID -teknologiaa, joka on yhtiön mukaan luonnollisesti parempi kuin kilpailijoiden hyödyntämät teknologiat. Sense ID -teknologia tunnistaa sormen ultraäänien avulla, jolloin se tallentaa sormenjäljen 3D:nä. Tällöin tunnistus on varmempi ja turvallisempi kuin kilpailijoilla.

Le Max Pron yhteydet ovat myös huippuluokkaa. Se tukee todella nopeita LTE-verkkoja – latausnopeudet saattavat nousta jopa 450 megabittiin saakka – ja nopeaa Wi-Fi 802.11ad -tekniikkaa.

Itse Letv:n huippupuhelimesta ei vielä tarkkoja teknisiä tietoja ole saatavilla, mutta huhujen mukaan laitteessa olisi 5,5 tuuman kosketusnäyttö 2560×1440 pikselin tarkkuudella ja Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmä.