Uusi verkkokauppa Teknavi.com

PopSockets toi myyntiin magneetilla kiinnittyvät iPhone 12 MagSafe -lisävarusteensa

PopSockets on tuonut myyntiin alkuvuonna esittelemänsä iPhone 12 -lisävarusteet.

MagSafe-magneetteja hyödyntävä lompakko ja pitelytuki ovat nyt tilattavissa.

PopSocketsin PopGrip-puhelinpidikkeet ovat puhelimen takakuoreen kiinnitettäviä tukia, joilla laitteesta saa tukevan otteen. Aiemmin niissä on tarvittu erilaisia kiinni tarraavia aineita ja pintoja, mutta nyt myyntiin tulleet PopGrip for MagSafe -pidikkeet hyödyntävät sen sijaan Applen iPhone 12 -puhelimissa takalasipinnan alla olevia MagSafe-magneetteja.

PopGrip-pitelytuen värivaihtoehtoja.

PopSocketsin mukaan lisäosien käyttö on turvallista ja vaivatonta, ja magneettien tehon luvataan olevan jopa parempi kuin Applen omissa MagSafe-varusteissa.

Ensiin myyntiin saapuvat PopGrip-pitelytuki 29,99 eurolla sekä luottokorteille sopiva PopWallet+ 39,99 euron hintaan. Kummastakin on saatavilla monia eri värejä, ja tilaaminen PopSocketsin verkkokaupasta on nyt mahdollista.

PopGripit ovat perinteisempiä, älypuhelimen kädessä pitelemistä helpottavia lisäosia. PopWallet+ sen sijaan on Applen MagSafe Wallet -lisäosan tapainen, ohut lompakko, johon voi säilöä vaikkapa pankki- ja ajokorttinsa.

PopSockets esitteli alkuvuodesta runsaasti muitakin MagSafe-magneettiteknologiaa hyödyntäviä lisäosia, jotka julkaistaneen niin ikään ennen pitkää.