Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Pokémon GO täyttää viisi vuotta - näin merkkipäivää juhlistetaan pelissä

Pokémon GO valtasi maat ja mannut viisi vuotta sitten, ja nyt on aika juhlistaa merkkipäivää.

Edelleen suositussa Pokémon GO:ssa juhla näkyy monin tavoin, Niantic tiedottaa.

Vahvoja Pokémoneja vastaan joukolla käytävät Raid-taistelut ovat olleet Pokémon GO:n ytimessä jo vuosien ajan, ja viisivuotisjuhlan kunniaksi pelaajat pääsevät haastamaan Darumakan, Chespinin, Fennekinin ja Froakien ensi kertaa. Onpa Raid-vastuksena myös vanha tuttu Pikachu, joka leijuu ilmassa viitosta esittävällä ilmapallolla.

Kaikki tähän asti pelissä esiintyneet aloituspokémonit sen sijaan ilmestyvät PokéStop-pysäkeille, minkä lisäksi saatavilla on runsaasti uusia haasteita pelaajien iloksi. Esimerkiksi erilaiset keräilykilvat haastavat pelaajat tutkimaan lähiympäristöään ja ottelemaan voimakasta Pikachua vastaan.

Mystery Box -yllätyslaatikoista puolestaan on rajoitetun ajan mahdollista saada itselleen tuikiharvinainen, erikoisväritteinen shiny-Meltan.

Niille, jotka eivät hetkeen ole pelailleet, on lisäksi saatavilla muun muassa tuplamäärä kokemuspisteitä ja muita saavutuksia, jotta peliin olisi helpompi palata.

Pokémon GO:n juhlapäivän kunniaksi tavaralaukkuun mahtuu nyt 3 500 tavaraa, mikä on huomattavasti enemmän kuin ennen. Sopivasti itse Pokémon-sarja juhlii tänä vuonna 25-vuotista taivaltaan, ja myös Pokémon GO:ssa juhla on nyt käynnissä.