Uusi verkkokauppa Teknavi.com

PlayStation VR2 tulee saataville helmikuussa 599,99 euron hinnalla - ennakkomyynti alkaa jo pian

PlayStation VR2 julkaistaan helmikuussa 2023, Sony tiedottaa.

Virtuaalitodellisuuslaitteen ennakkomyynti käynnistyy jo pian.

Sony PlayStation VR2 saapuu myyntiin 22. helmikuuta 2023. Euroopassa VR-laitteen suositushinta on 599,99 euroa, ja luvassa on monenlaisia uudistuksia. Laite toimitetaan yhdessä kahden, niin ikään uudistuneen Sense-ohjaimen kanssa.

Sonyn tulevassa virtuaalitodellisuuslaitteessa on OLED-näyttö, 110 asteen kuvakulma ja 4K HDR -tuki. Lisäksi PlayStation VR2 tukee 120 hertsin virkistystaajuutta, mikä sulavoittaa sisällön kuluttamista ja pelaamista.

Puettavassa laitteessa on neljä kameraa, jotka tarkkailevat käyttäjän liikkeitä vaikkapa pelaamisen aikana. Lisäksi laitteen käyttöönottoa on helpotettu, ja vain yksi kaapeli riittää.

PlayStation VR2:n ennakkomyynti käynnistyy 15. marraskuuta.

Niin ikään ohjaimia on uudistettu, ja myyntipakkauksen sisältämissä PSVR2-ohjaimissa on värinämoottori, lukuisia painikkeita sekä kosketuksia tunnistava hipaisupinta.

Teknisten kehitysaskelten vuoksi PlayStation VR2 ei tue alkuperäisen PlayStation VR:n pelejä, Sony huomauttaa. Uudelle VR-laitteelle on kuitenkin jo vahvistettu lukuisia merkittäviä uutuuksia Horizon Call of the Mountainista Resident Evil 8:aan ja The Walking Deadiin.

Tänään Sony vahvisti myös 11 uutta peliä, jotka ovat aikanaan tulossa PlayStation VR2:lle. Joukossa ovat muun muassa The Light Brigade ja After the Fall.

PlayStation VR2:n ennakkomyynti käynnistyy 15. marraskuuta Sonyn verkkokaupassa. Virtuaalitodellisuuslaitteen suositushinta on 599,99 euroa, ja julkaisu on edessä 22. helmikuuta 2023.