Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Pivolla voi nyt maksaa kaverille - toimii kaikkien pankkien asiakkailla

OP:n suosittu Pivo-sovellus on saanut uuden toiminnon. Nyt sovelluksella on mahdollista maksaa kaverille puhelinnumeron avulla vastaavalla tavalla kuin kilpailevassa Danske Bankin perustamassa MobilePayssa.

Myös Pivossa maksaminen on tarjolla kaikkien pankkien asiakkaille. OP:n asiakkaiden OP-maksukortit näkyvät Pivossa automaattisesti heti tunnistautumisen jälkeen ja muiden pankkien asiakkaat voivat liittää Pivoon minkä tahansa suomalaisen maksukortin. Rahaa vastaanottaakseen kaikkien käyttäjien tulee tallentaa sovellukseen tilinumero, jolle maksut menevät.

”Tarve maksaa kätevästi esimerkiksi nettikirpputoreilla ja jakaa kustannuksia kaveriporukan kesken on selvästi yleistynyt. Rahan siirto kaverille Pivolla muistuttaa yksinkertaisuudessaan paljon pikaviestipalveluja. Vastaanottaja saa heti ilmoituksen lähetetystä maksusta, mikä helpottaa maksun seuraamista. Tämä voi olla tarpeen esimerkiksi silloin, kun maksun saaja ja vastaanottaja eivät tunne toisiaan”, kertoo Pivon liiketoiminnasta ja uusista maksamisen palveluista vastaava hankejohtaja Hanna Äijälä.

Jo lähes miljoona kertaa ladattu Pivo-sovellus on aiemmin tarjonnut apua rahankäytön hallintaan, etuja ja tarjouksia sekä mahdollisuuden NFC-lähimaksuihin ominaisuutta tukevilla puhelimilla.

Uuden maksumahdollisuuden muille Pivo-käyttäjille puhelinnumeron perusteella saa kåyttöönsä päivittämällä Pivo-sovelluksen uusimpaan versioon.

Pivo löytyy Androidille Google Playsta, Applen iOS-laitteille App Storesta sekä Windows-puhelimille niiden Kaupasta.

”Maksamista Pivolla kehitetään koko ajan. Seuraavassa vaiheessa Pivo ottaa käyttöönsä myös kehitteillä olevan Automatian Siirto-teknologian. Siirto-teknologian käyttöönoton myötä maksut Siirto-järjestelmässä mukana olevien pankkien asiakkaille muuttuvat täysin reaaliaikaisiksi, Äijälä kertoo. Siirto on avautumassa vielä kevään aikana.