Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Kuvat: Maailman ohuin ja kevyin älykello

Pebble on tunnettu älykellomarkkinoiden pioneerina. Aiemmin tänä vuonna yrityksen valikoima laajeni uusilla Pebble Time ja Pebble Time Steel -kelloilla. Nyt Pebble on kuitenkin yllättänyt esittelemällä pian julkaistavan pyöreän Pebble Time Round -älykellon.

Pebble Time Steel ja Pebble Time Round vierekkäin.

 

Pebble Time Round on valmistajansa mukaan maailman ohuin ja kevyin älykello. Sen paksuun onkin vain 7,5 millimetriä ja paino 28 grammaa. Monien muiden valmistajien tavoin Pebble on tavoitellut uudessa älykellossaan klassisten rannekellojen eleganssia.

Samalla kyseessä on edelleen rehellinen Pebble. Luvassa on siis värillinen aina päällä oleva e-paperinäyttö, Pebble Timessa debytoinut aikajana-käyttöliittymä ja useiden päivien mittainen akkukesto. 15 minuutin latauksen luvataan lataavan akkua koko päivän tarpeiksi. Lisäksi kello on roiskesuojattu sadepäivien varalta. Pebble Time Roundilla hoituvat siis ilmoitusten ja viestien tarkastelu, musiikin hallinta ja puheluihin vastaaminen säästä riippumatta.

14 ja 20 millimetrin rannekekoot rinnakkain.

Uutuuskello on saatavana sekä 14 että 20 millimetrin kokoisella rannekkeella varustettuna. Värivaihtoehtoja taas on kolme: musta, hopea ja ruusukulta. Viimeinen on tosin saatavilla vain 14 millimetrin rannekkeella varustettuna. Julkaisussa tarjolle tuodaan erilaisia nahkaisia rannekkeita ja myöhemmin tänä vuonna luvassa on myös metallisia vaihtoehtoja.

Pebble Time Round on tilattavissa Pebblen verkkokaupasta hintaan 249 dollaria eli noin 234 euroa. Maailmanlaajuiset toimitukset alkavat marraskuun alussa. Samalla kello saapuu jälleenmyyjille Yhdysvalloissa. Iso-Britannian kauppoihin Pebble Time Roundia lupaillaan loppuvuodesta ja Euroopan liikkeisiin taas vuoden 2016 alusta.

Pebble Time Round.