Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Paljastus: OnePlussalta tulossa huippuluokan täyslangattomat Buds Pro 2 -nappikuulokkeet - tällaiset ovat ominaisuudet

OnePlussan tuotevalikoima sisältää myös useammat erilaiset täyslangattomat nappikuulokkeet.

Malliston huippua ovat edustaneet heinäkuussa 2021 julkistetut OnePlus Buds Prot, jotka ovat nyt kuullun paljastuksen mukaan saamassa pian seuraajan OnePlus Buds Pro 2:sta.

Tietoja OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeista paljasti tuttu vuotaja Steve Hemmerstoffer eli OnLeaks yhteistyössä Pricebaba-sivuston kanssa.

Paljastuneiden teknisten tietojen mukaan OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet ovat varustettu 11 ja 6 millimetrin kaksitie-kaiutinelementtijärjestelmällä, kun alkuperäisissä OnePlus Buds Pro -kuulokkeissa on vain yksittäinen 11 millimetrin kaiutinelementti. Nyt OnePlus Buds Pro 2:ssa rinnalle on lisätty erillinen 6 millimetrin diskanttikaiutin korkeita ääniä toistamaan. Tältä osin kuulokkeiden kerrotaan muistuttavan OnePlussan emobrändin Oppon Enco X2 TWS -kuulokkeita.

OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet tulevat myös tukemaan LHDC 4.0 -äänikoodekkia sekä tilaäänen toistoa. Paljastuksen mukaan kuulokkeiden aktiivinen melunvaimennus hiljentäisi ulkopuolisia ääniä jopa 45 desibelillä, ja alkuperäisten OnePlus Buds Pro -kuulokkeiden tavoin aktiivinen melunvaimennus tulee olemaan edelleen mukautuva ympäristön äänitason mukaisesti. Kummassakin kuulokkeessa on kolme mikrofonia.

Aktiivinen melunvaimennus käytössä OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeiden pitäisi tarjota 6 tunnin ja ilman sitä 9 tunnin akunkesto. Latauskotelon kanssa yhdessä akunkesto yltää vastaavasti 22 ja 38 tuntiin.

OnePlus Buds Pro 2:n latauskotelo tulee tukemaan myös langatonta latausta, minkä lisäksi Warp Charge -pikalatauksella 10 minuutin kotelon lataus tuo jopa 10 tuntia lisää kuunteluaikaa. Kuulokkeisiin 10 minuutin pikalataus tuo 3 tuntia kuunteluaikaa.

Muita ominaisuuksia OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeissa tulevat kerrotun mukaan olemaan tuki Bluetooth 5.2 -yhteydelle ja Google Fast Pair -pikaparitukselle, 69 millisekunnin matala viive sekä IP55-luokiteltu pölyn- ja vedenkestävyys.

Alkuoeräisistä OnePlus Buds Pro -kuulokkeista värivaihtoehtoja ovat olleet musta ja valkoinen sekä myöhemmin esitelty hopea. OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeiden värivaihtoehtojen on puolestaan kerrottu koostuvan mustan ja valkoisen ohella vihreästä.

Minkäänlaisia mallinnos- tai vuotokuvia OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeista ei ole vielä nähty. Tarkka julkistusajankohta on myös toistaiseksi vielä hämärän peitossa.