Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Padel on tämän hetken hittipeli – katso Suomen sisäkentät ja suosituimmat varusteet

Alun perin meksikolaislähtöinen, Espanjasta Suomeen rantautunut mailapeli padel on nyt suositumpaa kuin koskaan, ja syksyiseen pelailuun sopivia sisäkenttiä löytyy jo ympäri Suomen. Suosituimmaksi mailabrändiksi hintavertailupalvelu Hintaoppaassa on noussut Babolat. Varusteissa on huomattavia kauppakohtaisia hintaeroja.

Tennistä ja squashia yhdistelevää, mailapelien aloittelijalle sopivaa padelia pelataan 10m x 20m kokoisella kentällä, jota ympäröivät 3 metriä korkeat lasiseinät. Palloa lyödään verkon yli laitoja hyödyntäen, ja peliä pelataan aina neljän hengen voimin. 

Kesäiseen pelailuun sopivia ulkokenttiä löytyy jo kattavasti eri puolilta maata, mutta myös sisäpeleille rakennetaan koko ajan enemmän kenttiä ja jopa kokonaisia halleja. Tällä hetkellä sisäkenttiä löytyy ainakin Helsingistä, Espoosta, Joensuusta, Jyväskylästä, Kaarinasta, Kempeleestä, Kokkolasta, Kuopiosta, Lahdesta, Lapualta, Lempäälästä, Mustasaaresta, Oulusta, Porista, Pyhtäältä, Salo, Raisiosta, Seinäjoelta, Tampereelta, Turusta, Vantaalta ja Vierumäeltä.

Padel-harrastuksessa pääsee hyvin liikkeelle sopivan mailan ja pallojen voimin ja laji palkitsee nopeasti myös mailapeleihin tottumattoman pelaajan, sillä laidat helpottavat lyömistä merkittävästi.

Hintavertailupalvelu Hintaoppaassa on nyt oma padel-kategoria, jonka avulla nämä ensimmäiset varusteet voi etsiä itselleen parhaaseen mahdolliseen hintaan. Elo-syyskuussa Hintaoppaan suosituimpia mailabrändejä ovat olleet Babolat, Head ja Wilson. 

Padel-mailoja kolmea eri mallia – vertailulla voi säästä kymppejä

Padel-mailat jaetaan kolmeen erilaiseen malliin, joista aloittelijalle suositellaan usein pyöreää mailaa, helpoimman hallinnan takia. Timantinmuotoinen, kovemmat lyönnit mahdollistava malli sopii edistyneelle pelaajalle. Kolmas, pisaranmuotoinen malli on yhdistelmä kahdesta edellisestä ja sitä suositellaan erittäin hyville pelaajille ja kilpapelaajille. 

Yksittäisistä mailamalleista suosikiksi on noussut timanttimallinen Babolat Reflex (2020), jonka saa edullisimmillaan hintaan 89,90 euroa ja kalleimmillaan hintaan 129,90 euroa. Säästää voi siis 40 euron verran kaupasta riippuen. Toiseksi suosituin maila on Pure2Improve Carbon ja kolmas timanttimallinen Babolat Viper Carbon (2020).

Padel-pallot muistuttavat hyvin paljon tennispalloja, mutta ne on suunniteltu kimpoamaan hyvin alustasta ja padel-kentän seinistä. Hintaoppaan suosituin pallosetti on juuri nyt Wilson Padel Rush 100 -paketti, jossa on kolme palloa. Edullisin hinta setille on 4,90 euroa ja kallein hinta 8 euroa, joten hintavertailun tuloksena pallohankinnan voi tehdä lähes puoleen hintaan.

Suurta ostospäivää Black Fridayta vietetään tänä vuonna perjantaina 27. marraskuuta, ja verkko- ja kivijalkakaupoista voi löytää erilaisia alennuksia koko Black Weekin ajan aina seuraavan viikon Cyber Mondayhin saakka. Nyt onkin paras hetki asettaa myös padel-varusteille hintavahti. Näin padel-tarjousten seuraamisen voi ulkoistaa Hintaoppaalle, ja saat puhelimeesi tai sähköpostiisi viestin kun tuotteiden hinta laskee ja ne ovat hyvässä tarjouksessa. Hintaopas kokoaa myös kaikki Black Fridayn verkkokauppojen alennukset yhdelle sivulle.

Hintaoppaan syksyn suosituimmat padel-mailabrändit

  1. Babolat
  2. Head
  3. Wilson

Hintaoppaan suosituimmat padel-mailat ja niiden halvimmat hinnat

  1. Babolat Reflex (2020), halvin hinta 89,90€
  2. Pure2Improve Carbon, halvin hinta 59,90€
  3. Babolat Viper Carbon (2020), halvin hinta 191,57€

Hintaoppaan suosituimmat padel-pallot ja niiden halvimmat hinnat

  1. Wilson Padel rush 100 (3 palloa), halvin hinta 4,90€
  2. Bullpadel Premium Pro (72 palloa), halvin hinta 175,00€
  3. Babolat Padel (3 palloa), halvin hinta 5,90€

Hintojen vertailu onnistuu esimerkiksi ilmaisessa Hintaopas-sovelluksessa, joka on saatavilla sekä Apple- että Android-puhelimille. Hintaopas listaa yli 800 Suomessa toimivan verkkokaupan hinnat ja vertailee ne puolueettomasti halvimmasta kalliimpaan.

Hinnat tarkistettu 28.10.2020.

Kuvat: Valmistajat

Seuraa Teknavia sosiaalisessa mediassa! Löydät meidät Facebookista,Instagramista,TwitteristäjaYouTubesta.