Onko musta uusi musta? iPhone 7 -malliin huhutaan uutta värivaihtoehtoa

Kun Apple viime syksynä esitteli iPhone 6s -mallit, ilmestyi mallistoon samalla uusi värivaihtoehto, ruusukulta. Kun laite muuten säilyy ulkoisesti ennallaan, on uusi väri oiva tapa kertoa kateelliselle naapurille, että kädessä on se uusin iPhone. Seuraavat iPhonet esitellään viikon kuluttua, ja mikäli tuore raportti Japanista pitää paikkansa, on iPhone-mallistoon nyt tulossa jo viides värivaihtoehto, kertoo MacRumors.

Japanilainen MacOtakara-sivusto raportoi joaiemmin, että iPhone-malliston ”tähtiharmaa” värivaihtoehto saattaisi iPhone-uudistuksen yhteydessä muuttua aiempaa tummemmaksi, mutta uusi vuotokuva väittääkin, että tuo uusi tumma väritys tulisi neljän aiemman värin rinnalle.

MacOtakaran vuotokuvassa oikealla näkyy iPhone 7:n SIM-korttiteline viidessä eri värissä.

MacOtakara uskoo, että iPhone 7 -mallit tulevat tarjolle peräti viidessä eri värissä. Aiempien hopean, kullan, ruusukullan ja tähtiharmaan rinnalle on sivuston mukaan tulossa musta tai lähes mustaväri. MacOtakaran aiemman raportin mukaan tuo tumma väri saattaisi olla lähellä teräksisessä Apple Watchissa käytettyä ”tähtimustaa” väriä. Lisäksi kuvan perusteella nykyinen tähtiharmaa saattaa muuttua aiempaa tummemmaksi, mutta värit saattavat olla myös vääristyneitä heikkolaatuisessa kuvassa.

Apple esittelee uudet iPhonet keskiviikkona 7. syyskuuta San Franciscossa.