Uusi verkkokauppa Teknavi.com

OnePlus vahvisti: PAC-MAN Edition -erikoisversio Nord 2 -älypuhelimesta tulossa ensi viikolla

OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition tulee myyntiin 16. marraskuuta.

OnePlus vihjaili jo viime viikolla Nord 2 5G -älypuhelinmallinsa uudesta Special Edition -erikoisversiosta, ja nyt OnePlus on vahvistanut kyseessä olevan huhujen mukaisesti yhteistyö legendaarisen PAC-MAN-pelin kanssa.

OnePlus ei ole vielä paljastanut kuvaa itse tulevasta puhelimesta, mutta on jo kertonut OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Editionin tulevan myyntiin 16. marraskuuta 2021 alkaen OnePlussan omassa verkkokaupassa sekä Amazonin kautta. OnePlussan mukaan kyse on erikoiserästä, jota on myynnissä hyvin rajoitettu määrä.

OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition -puhelimen hinta on 529 euroa, varustettuna 12 gigatavun RAM-käyttömuistilla ja 256 gigatavun tallennusmuistilla. Lisähintaa erikoisversiolla on siis 30 euroa verrattuna tavallisen Nord 2 5G:n suuremman muistivariantin suositushintaan.

PAC-MAN-yhteistyö näkyy OnePlus Nord 2 5G:n erikoisversiossa sekä ulkoisesti että ohjelmiston puolella.

OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Editionissa on erityinen takapinta, jonka alla on kaksikerroksinen viimeistely. Sisemmässä kerroksessa on fosforoivaa mustetta, jonka myötä laite hohtaa pimeässä. Takakannen toinen kerros on PAC-MAN-labyrintti, integroituna OnePlus Nord –tyyliin, tuoden  OnePlussan mukaan puhelimeen hienovaraisesti retrotunnelmaa ja kunnioittaen PAC-MAN-peliä.

Ohjelmistossa PAC-MAN-teema näkyy myös monin eri tavoin.

OnePlussan mukaan ohjelmistokokemukseen on integroitu tarina PAC-MANin matkasta, minkä lisäksi puhelimeen on piilotettu ”easter egg” -yllätyksiä hauskuutta lisäämään.

Edellä mainittu PAC-MANin matka Nordin maailmaan sisältää OnePlussan mukaan neljä vaihetta. PAC-MAN saapuu Nordin maailmaan osana laitteen käynnistystä, oppii tutkimaan Nordin maailmaa sekä kehittymään nykyaikaisten tekniikoiden avulla Nordin maailmassa, joita kuvastaa esiasennettu PAC-MAN 256 -peli sekä tekee läpimurron avattuaan suurimman puhelimeen upotetun ”easter egg” -yllätyksen.

PAC-MAN-erikoisversio jatkoa OnePlussan yhteistyölle merkittävien tuotemerkkien kanssa

OnePlussalle älypuhelinten erikoisversioina toteutetut brändiyhteistyöt eivät ole uusi juttu, vaan se on tuonut saataville aiempinakin vuosina useita erilaisia yhteistyöversioita.

”OnePlus on sitoutunut tuomaan uusia virkistäviä kokemuksia käyttäjilleen korkealaatuisten ja innovatiivisten tuotteiden avulla. Tämän lupauksen johdosta olemme tehneet yhteistyötä merkittävien tuotemerkkien kanssa viimeisen seitsemän vuoden aikana. Näitä ovat OnePlus 5T Star Wars Edition, OnePlus 6 x Marvel Avengers Limited Edition, OnePlus 6T ja OnePlus 7T McLaren –erikoisversiot sekä OnePlus 8T Cyberpunk 2077 -erikoisversio”, kommentoi OnePlussan Euroopan strategiajohtaja Tuomas Lampén Mobiili.fille.

OnePlussan Euroopan strategiajohtaja Tuomas Lampén.
OnePlussan Euroopan strategiajohtaja Tuomas Lampén.

”Etsimme OnePlussalla jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luovia tapoja olla yhteydessä käyttäjiimme, ja brändiyhteistyöt ovat esimerkkinä tästä. Valikoimme yhteistyöt kuitenkin erittäin tarkasti ja teemme brändiyhteistöitä vain silloin kun näemme mahdollisuuden tarjota yhteisöllemme jotain uutta ja virkistävää, sekä sellaista laatua, jonka takana voimme seisoa.”

Miksi OnePlus päätti sitten nyt ryhtyä yhteistyöhön juuri PAC-MAN-pelibrändin kanssa?

”OnePlus Nord 2 ja PAC-MAN molemmat jakavat yhteisen idean erinomaisen käyttökokemuksen tarjoamisesta”, toteaa OnePlussan Euroopan strategiajohtaja Tuomas Lampén. ”OnePlus Nordin lanseeraus oli paluu OnePlussan periaatteisiin tarjota hyvää laatua edulliseen hintaan, ja että hyvän teknologian tulee olla kaikkien saatavilla. Samoin PAC-MAN lanseerattiin aikoinaan niin että peli olisi kaikkien saatavilla. Peli on luonut historiaa ja saanut miljardeja faneja ympäri maailmaa.”

Alkuperäinen PAC-MAN-peli julkaistiin kolikkopelinä aikanaan vuonna 1980, ja pelisarja on edelleen yksi eniten tuottaneista ja parhaiten myyneistä peleistä kautta aikojen. Keltainen PAC-MAN-pallohahmo lieneekin yksi tunnistetuimmista peleihin liittyvistä asioista.

”PAC-MAN ei kuitenkaan ole pelkästään leikkisä arcade-peli, vaan se on ollut jo yli 40 vuoden ajan suosittu ja tunnettu kulttuuri-ikoni”, toteaa myös OnePlussan Lampén.