Uusi verkkokauppa Teknavi.com

OnePlus vahvisti: ensimmäinen taittuvanäyttöinen älypuhelin tulossa tämän vuoden toisella puoliskolla

OnePlus on vahvistanut Mobile World Congress -messuilla tulevansa julkaisemaan brändin ensimmäisen taittuvanäyttöisen älypuhelimen tänä vuonna.

Julkaisu tulee tapahtumaan tämän vuoden toisella puoliskolla. 

OnePlussan operatiivinen johtaja Kinder Liu vahvisti tiedon OnePlussan taittuvanäyttöisestä älypuhelimesta Mobile World Congress -messuilla From Fast & Smooth to Beyond -paneelikeskustelussa.

Lisätietoa OnePlussan ensimmäisestä taittuvanäyttöisestä puhelimesta on luvassa lähikuukausina.

”Ensimmäisessä taittuvanäyttöisessä älypuhelimessamme tulee olemaan OnePlussan tunnusomainen nopea ja sulava käyttökokemus. Se tulee olemaan lippulaivapuhelin, jonka muotoilusta, teknologiasta ja muista ominaisuuksista ei ole tingitty. Haluamme tuoda markkinoille taittuvanäyttöisen laitteen, joka tarjoaa huipputason käyttökokemuksen”, OnePlussan operatiivinen johtaja Kinder Liu totesi.

OnePlus vihjasi mahdollisesta taittuvanäyttöisen älypuhelimen julkaisusta vuoden 2023 kolmannen neljänneksen aikana eli heinä-syyskuussa jo hiljattain globaalissa Cloud 11 -lanseeraustilaisuudessaan Intiassa. OnePlussan Intian-johtajan Navnit Nakran mukaan tulossa on jotain ”ilmiömäistä”.

OnePlussan emobrändi Oppo on tuonut markkinoille jo useampia taittuvanäyttöisiä älypuhelimia, hiljattain myös Euroopan markkinoille ensimmäisenä Oppo Find N2 Flipin.

Oppon ensimmäinen taittuvanäyttöinen älypuhelin Oppo Find N oli saatavilla vain sen Kiinan kotimarkkinoilla, kuten myös tämän kirjan tavoin avautuvan laitteen seuraaja Oppo Find N2. Pystysuunnassa auki taittuva Find N2 Flip on Oppon ensimmäinen taittuvanäyttöinen älypuhelin globaaleilla markkinoilla.

OnePlussan ensimmäisen taittuvanäyttöisen älypuhelimen muodosta tai muista ominaisuuksista ei ole vielä tietoa.

Taittuvanäyttöisten älypuhelinten markkina kasvaa voimakkaasti ja kilpailu on ollut vähäisempää, minkä takia markkina houkuttelee valmistajia.

OnePlus ilmoitti nyt samalla myös suunnitelmastaan rakentaa vahvempi älykäs ekosysteemi seuraavien 3–5 vuoden aikana tuodakseen tunnusomaisen nopean ja sulavan käyttökokemuksensa yhä useammille laitteille. OnePlussan mukaan ekosysteemi antaa sille mahdollisuuden tarjota saumaton yhteys OnePlus-laitteiden, kuten älypuhelimien, tablettien, puettavien älylaitteiden, televisioiden ja muiden IoT-laitteiden välillä.