Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Uusi malli julki – OnePlus laskee puhelinhintoja entisestään

OnePlus on odotusten mukaan esitellyt uuden OnePlus X -älypuhelimen. Kyseessä on aiempaa OnePlus-tarjontaa pienempi ja halvempi laite, joka saapuu markkinoille kahtena erilaisena versiona.

OnePlus X:ää ympäröi metalli

OnePlus X:n Onyx-versio yhdistää designissaan mustan lasitaustan metallisiin reunuksiin. Erikoisempi tapaus on kuitenkin puhelimen Ceramic-versio, jonka valmistaminen vaatii 25 päivän mittaisen prosessin. Kukin takakuori kuumennetaan lähes 1500 Celcius-asteessa yli 28 tunnin ajan, jäähdytetään kahden päivän ajan ja kiillotetaan huolellisesti kolmella eri tavalla.

Valmistustavasta riippumatta OnePlus X on 6,9 millimetriä paksu. Paino sen sijaan vaihtelee 138 grammasta 160 grammaan, keraamisen version ollessa ymmärrettävästi painavampi. Puhelimen etupuolelta löytyy 5-tuumainen Corning Gorilla Glass 3:lla suojattu näyttö, jonka tarkkuus on 1920 x 1080 pikseliä eli 441 pikseliä tuumaa kohti.

Sisäpuolella hyrrää neliytiminen ja 2,3 gigahertsinen Snapdragon 801 -järjestelmäpiiri. Tukena on kolme gigatavua RAM-muistia, 16 gigatavua tallennustilaa, muistikorttipaikka ja 2525 milliampeeritunnin akku. Kuvista vastaavat 13 ja 8 megapikselin kamerat ja kaiken yhdistää yhtiön oma Android 5.1:n päällä toimiva OxygenOS-käyttöliittymä.

OnePlus-puhelimet eivät ole tarjontaansa nähden olleet koskaan erityisen kalliita. OnePlus X raahaa hintoja kuitenkin entistä alemmas. Puhelimen perinteisempi Onyx-malli maksaa 269 euroa. Erikoisemman Ceramic-mallin hinta sen sijaan on 369 euroa. Puhelinten myynti alkaa tuttuja ostokutsuja vastaan 5. marraskuuta OnePlus-verkkokaupassa.

OnePlus X edestä

 

OnePlus X takaa