Uusi verkkokauppa Teknavi.com

OnePlus 3 yllätti Elisan: "Valtava kysyntä"

OnePlus 3 on osoittautumassa todelliseksi hitiksi Suomessa. Kiinalaispuhelimen myynnin käynnistymisen jälkeen Elisa on ottanut vastaan tilauksia lähes taukoamatta. Tarkkoja tilausmääriä Elisa ei kuitenkaan paljasta.

– Pahin tilanne oli heti lanseerauksen jälkeen, jolloin toimitusaika venyi kolmeen viikkoon, liiketoimintajohtaja Jan Virkki toteaa.

Tällä hetkellä puhelinta on hyllyssä, mutta Virkin mukaan tilanne saattaa muuttua nopeasti.

– Valmistajan ehdoilla mennään. Puhelimen kysyntä on ollut valtaisaa myös muualla maailmassa, ja tietääkseni joissakin maissa toimitukset on jouduttu kokonaan keskeyttämään.

Virkin mukaan Suomessa oli kohtuullisesti kysyntää jo aikaisemmille OnePlus-malleille, mutta kolmonen on räjäyttänyt pankin.

– Puhelin tarjoaa hyvän vastineen rahalle ja se kiinnostaa suomalaisia. Aikaisemmat mallit löydettiin siitä huolimatta, että sitä niitä ei ole ollut suoraan saatavilla Suomesta vaan ainoastaan kansainvälisistä verkkokaupoista.

Virkin mukaan merkille pantavaa on sekin, että OnePlus 3 on noussut suosioon vaikka sitä ei ole juurikaan markkinoitu Suomessa.

OnePlus 3:n hinta Suomessa on 399 euroa. Virkin mukaan kokemukset laitteesta osoittavat, että Elisa tarttuu jatkossakin kiinnostaviin kiinalaisiin älypuhelimiin.

– Trendi Suomen markkinoilla on nyt sellainen, että kysyntä kohdistuu entistä vahvemmin keskihintaisiin tuotteisiin.