Omistatko Android-älykellon? Sen ominaisuudet paranevat

Android Wear -käyttöjärjestelmällä toimiville älykelloille julkistettu päivitys parantaa kellojen toiminnallisuuksia. Google on laittanut jakoon uusimman käyttöjärjestelmäpäivityksen, joka Android-kellon omistajan kannattaa ladata. Päivitys tavoittaa kaikki käyttäjät seuraavien parin viikon kuluessa.

Päivityksestä on hyötyä muun muassa niille, joilla on käytössään kaiuttimella varustettu Android Wear -älykello. Päivitys nimittäin tuo tuen sisäänrakennettujen kaiutinten käytölle. Sellainen on muun muassa Huawei Watchissa. Tuen jälkeen käyttäjä voi soittaa puheluita käyttämällä kellonsa kaiutinta tai kuunnella musiikkia tai äänitiedostoja.

Android Wearin uusi versio tuo käyttäjälle uusia kosketuseleitä. Kosketusnäytön painallus tai kellon ravistaminen palauttaa käyttäjän kellonäkymään tai nostaa esiin halutun sovelluksen.

Päivitys lisää Android-kellojen ominaisuuksiin myös tuen viestien lähettämiseen äänisanelun avulla. Äänellä voi määrätä lähettämään lyhyen viestin haluamalleen henkilölle esimerkiksi WhatsApp -pikaviestisovelluksessa.