Nordea otti käyttöön uuden MasterPass-maksutavan puhelimella

Nordea ottaa ensimmäisenä pankkina Suomessa käyttöön Mastercardin Masterpass-maksut. Masterpass on digitaalinen maksupalvelu, jonka avulla voi maksaa sitä tukevissa verkkokaupoissa ja mobiilisovelluksissa.

Asiakkaat voivat tallentaa kaikkien korttiensa tiedot sekä toimitusosoitteensa Masterpass-digilompakkoon ja tehdä turvallisia ja helppoja ostoksia verkkokaupoissa ja mobiilisovelluksissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Nordean vanavedessä myös Resurs Bank tarjoaa myös pian Masterpassin asiakkaidensa käyttöön, ja kesän aikana Aktia pilotoi Masterpassia Aktia Wallet -sovelluksessa Suomen markkinoilla.

”Verkossa maksamisen helppous ja turvallisuus ovat ensiarvoisen tärkeitä Nordealle, sillä kuluttajat tekevät entistä enemmän ostoksia mobiililaitteiden ja kannettavien tietokoneiden kautta. Olemme iloisia tuodessamme Masterpassin asiakkaidemme käyttöön Nordea Payhin, joka nyt helpottaa maksamista niin kivijalassa kuin verkkokaupassa”, sanoo Nordean uusista maksutavoista vastaava johtaja Juha Risikko.

Käyttäessään Masterpassia verkkokaupassa tai mobiilisovelluksessa kuluttajan ei tarvitse enää näppäillä kortti- ja toimitustietojaan jokaisella ostokerralla erikseen, sillä nämä tiedot on kaikki tallennettu Masterpass-palveluun. Tuhannet suomalaiset verkkokaupat, esimerkiksi Lippu.fi ja Tokmanni, hyväksyvät jo nyt Masterpassin maksutavaksi. Muut suomalaiset kauppiaat, kuten Intersport, Budget Sport ja The Athlete’s Foot, seuraavat pian perässä. Maailmanlaajuisesti yli 340 000 verkkokauppaa, esimerkiksi Topshop ja The Hut, hyväksyvät Masterpassin maksutavaksi.

Masterpassia voi käyttää Suomessa verkko- ja mobiiliostoksiin millä tahansa laitteella Nordea Pay -sovelluksen välityksellä. Lisäksi Masterpassilla voi maksaa kivijalkakaupoissa lähimaksuominaisuuden avulla yli 6 miljoonassa toimipisteessä yli 80 maassa.

Käyttääksesi Masterpassia lataa Nordea Pay -sovellus App Store- tai Google Play -kaupoista. Sovelluksen lataamisen jälkeen korttiesi tiedot ja toimitusosoitteesi tallennetaan automaattisesti sovellukseen. Maksaessasi verkkokaupassa tai mobiilisovelluksessa riittää, kun painat Masterpass-painiketta verkkokaupan sivuilla.