Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Nokia-älypuhelinten ennakkomyynti vauhdikasta: "Tullaan viemään käsistä"

Uudet Android-käyttöjärjestelmälliset Nokia-älypuhelimet tulivat ennakkomyyntiin tiistaina. Alkukysyntä näyttäisi ylittävän tarjonnan, todetaan jo Gigantilta.

Gigantissa ennakkomyynnissä ovat vain 149 euron Nokia 3 sekä 199 euron Nokia 5, sillä 249 euron Nokia 6:n myynti rajoittuu aluksi DNA:lla ja Elisalle.

”Uudet nokialaiset tullaan viemään käsistä. Näin kävi jo Nokian 3310:n kohdalla ja nyt näyttää, että älypuhelimien kanssa mennään samalla linjalla. Mikäli haluaa saada uuden nokialaisen, kannattaa tilata omansa heti, sillä näitä ei tule alkuun riittämään kaikille”, neuvoo Gigantin puhelimien vastaava myyntipäällikkö Mikko Pesonen.

Myös toukokuussa myyntiin tulleen Nokia 3310 -peruspuhelimen suosio on ollut suurta. Gigantin arvion mukaan uusien älypuhelimien suosiossa näkyy Nokian brändin haluttavuus, mutta myös puhelinten kilpailukykyinen hinta houkuttelee.

”Nokian brändillä on meidän suomalaisten sydämissä oma paikkansa. Meidän ketjun muiden maiden myyntivastaavat vahvistavat, että muissakin Pohjoismaissa kiinnostusta löytyy, mutta kyllä se on Suomessa ihan omaa luokkaansa”, sanoo Pesonen.

”Nokian 3310 -puhelimia myytiin ennakkoon tuhansia ja tilauksia tulee jatkuvasti lisää. Toimitamme laitteita tilausjärjestyksessä. Jos siis haluaa suositun laitteen, kuten nyt Nokia 3:n ja 5:n, kannattaakin olla nopea ja tilata se heti, jotta pääsee jonoon. Meillä ei esimerkiksi tällä hetkellä ole puhelimia näytillä lainkaan myymälässä, vaan toimitamme kaikki saatavilla olevat laitteet asiakkaille”, Pesonen kertoo.