Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tämän uutuustabletin projektori heijastaa jopa 70-tuumaisen kuvan

Lenovo esitteli keskiviikkona uuden YOGA Tab 3:n kahdessa eri koossa, eli 8- ja 10-tuumaisina versioina. Niiden rinnalla nähtiin kuitenkin myös uusi lippulaivamalli YOGA Tab 3 Pro, joka on suunnattu Netflixin ja muiden videopalveluiden ystäville.

YOGA Tab 3 Pro seuraa edeltäjänsä, YOGA Tab 2 Pron jalanjäljissä, tarjoten kuitenkin pienemmän näytön ja isomman heijastetun kuvan. Kun edeltäjässä näyttö oli 13,3-tuumainen ja videotykki kykeni suurimmillaan 50 tuuman kuvaan, uutuudensisäänrakennettu projektori pystyy jopa 70 tuuman kuvaan. Samalla näytön koko on pienentynyt tyypillisemmälle tablettitasolle, reiluun 10 tuumaan.

YOGA Tab 3 Proon valmistajan mukaan kaikin puolinoptimoitu Netflixin katseluun. Laitteen kaiuttimet ovat JBL:ltäja Dolby Atmoksen luvataan tuovan ääneen tilan tuntua. Netflix-sovellus tulee laitteessa esiasennettuna.

YOGA Tab 3 Pro sisältää Intelin 2,2 gigahertsin neliydinsuorittimen, kaksi gigatavua RAM-muistia sekä viiden ja 13 megapikselin kamerat. 10,1-tuumaisen näytön tarkkuus on 2560 x 1600 pikseliä. Käyttöjärjestelmänä laitteessa on Lenovon mausteilla höystetty Android 5.1 ja akun kapasiteetti on 10 200 milliampeerituntia.

Lenovo esittelee uuttaYOGA Tab 3 -sarjaa parhaillaan Berliinin IFA 2015 -messuilla. YOGA Tab 3 Pron myynti alkaa lokakuun lopussa ja sen suositushinta on 499 euroa.