Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Milloin tulee "Apple Watch 2"?

Applen älykellon julkaisu- ja päivityspolitiikka on askarruttanut monia. Ensimmäinen Apple Watch esiteltiin alkujaan yli vuosi sitten syksyllä ja julkaistiin Yhdysvalloissa keväällä, mutta esimerkiksi Suomeen ja moniin muihin maihin kello ennätti vasta tänä syksynä. Tuotteen tuominen uusille markkinoille onkin tapahtunut poikkeuksellisen hitaasti.

Lisäksi Apple on pyrkinyt markkinoimaan Watchia enemmän perinteisen kellon kaltaisena muotiesineenä kuin elektronisena kulutushyödykkeenä. Niinpä on täysin mahdollista, että uusia Apple Watch -malleja esitellään hitaammin kuin esimerkiksi iPhone- tai iPad-malleja. Tuore raportti kuitenkin vihjaa, että ”Apple Watch 2” saatettaisiin esitellä ensi kesänä.

G for Games raportoi huhuista, jotka pohjautuvat Applen alihankkija Qanta Computerin hallituksen puheenjohtaja Barry Lamin puheisiin. Tämä oli sijoittajatapaamisessa maininnut, että uutta Apple Watch -mallia työstetään jo. Huhun mukaan uusi malli, nimeltään mahdollisesti Apple Watch 2, esiteltäisiin ensi vuoden toisen neljänneksen lopulla, eli käytännössä heinäkuussa. Ensimmäiset toimitukset alkaisivat vielä toisella neljänneksellä ja isommat toimitukset alkaisivat kolmannella neljänneksellä. Bamin mukaan puettavien älylaitteiden toimitukset tulevat kasvamaan huomattavasti ensi vuonna.