MTV julkaisi uutisten seuraamiseen uuden mielenkiintoisen vaihtoehdon

MTV on päivittänyt MTV Uutiset -sovellustaan. Suunnittelussa on haluttu korostaa perinteisistä uutissovelluksista poiketen erityisen voimakkaasti visuaalisuutta, kuvarikkautta ja helppokäyttöisyyttä.

Ensimmäinen versio MTV Uutiset -sovelluksesta lanseerattiin joulukuussa 2014. Se oli versio oli Android-älypuhelimille. Helmikuussa julkaistiin versiot myös iPhone- ja Windows Phone -käyttäjille. 

Sovelluksen on ladannut tähän mennessä noin 120 000 käyttäjää, mutta määrä kasvanee, sillä MTV on vasta nyt aloittanut varsinaisen lanseerauksen.

​

Sovelluksen tavoitteena on tarjota monipuolisia uutissisältöjä uudella ja raikkaalla tavalla. Kumppanina palvelun toteutuksessa ja sen jatkokehityksessä toimii Futurice, jonka kehitystiimi istuu MTV:llä.

Sisältökategorioina palvelusta löytyy Uutiset, Sport, Viihde, Lifestyle ja Sää. Uutisartikkeleiden ohella videotallenteet sekä videomuotoiset live-lähetykset ovat tärkeä osa palvelua ja niitä tuotetaan jatkuvasti yhä enemmän. Lisäksi MTV Uutiset -sovelluksesta löytyy Uutissilmä, jonka kautta niin MTV:n toimittajat kuin muutkin palvelun käyttäjät voivat lähettää ottamiaan kuvia ja videoita.

MTV:n mukaan sovellusta kehitetään voimakkaasti käyttäjien palautetta kuunnellen. Sovelluksen ladanneista noin 60 prosenttia käyttää sitä viikoittain ja käyttäjillä on suora mahdollisuus lähettää palvelun kautta kehitysideoita tai muuta palautetta kehitystiimille.