Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Meta lopettaa Facebook Messengerin Apple Watch -sovelluksen - poistuu pian käytettävistä

Vaikka Apple Watch on laitteena erittäin suosittu, eivät sovellukset Apple Watchille ole ottaneet tuulta alleen.

Nyt jälleen yksi merkittävä sovellus on katoamassa Apple Watcheista, kun Meta on kertonut lopettavansa pian Facebook Messengerin Apple Watch -sovelluksen.

Facebook Messenger on poistumassa käytöstä touko-kesäkuun vaihteessa.

Meta on ilmoittanut Messengerin Apple Watch -sovelluksessa käyttäjille viime päivinä, ettei sovellus ole käytettävissä enää 31. toukokuuta jälkeen. Asiasta kertoo muun muassa Piunika Web -sivusto.

Messengerin Apple Watch -sovellus on mahdollistanut viestien lukemisen ja lähettämisen.

Jatkossa Apple Watch -käyttäjät voivat saada edelleen ilmoituksia iPhonen Messenger-sovellukseen saapuvista viesteistä. Tavanomaisesti ilmoitukset Apple Watchissa tarjoavat myös vastausmahdollisuuden. Jatkossa suoraan Apple Watchista ei voi kuitenkaan aloittaa uutta tai jatkaa oma-aloitteisesti Messenger-keskustelua, kun sovellusta ei enää ole saatavilla.

Huhujen mukaan myös Apple on tavallaan myöntämässä sovellusten vähentyneen merkityksen Apple Watchissa tulevan watchOS 10 -käyttöjärjestelmäversion myötä. Siinä käyttöliittymän odotetaan raportoidusti uudistuvan painottamaan widgetejä, jotka tarjoavat erilaisia tietoja ilman tarvetta avata erillistä sovellusta.