Uusi verkkokauppa Teknavi.com

”Menneen talven Lumiat”, myöntää Elisa - povaa Nokia-uutuuksista manttelinperijää

Maaliskuun myydyimmistä puhelimistaan kertoessaan operaattoreista Elisa nostaa erikseen esille Lumioiden tarun olevan nyt lopussa. Asiaa ei yritellä piilotella: tiedotteesta löytyy rehellisesti väliotsikko ”Menneen talven Lumiat” tutun vitsin mukaisesti.

Microsoftin Lumioiden tilalle Elisa nostaa pian markkinoille palaavat HMD Globalin uudet Nokia-älypuhelimet.

”Lumia-puhelimien valmistus on lopetettu, ja varastot on nyt myyty loppuun. Jos huomaa vielä haikailevansa Lumian perään, kannattaa tarkastaa myymälävalikoimamme. On mielenkiintoista nähdä, minkä valmistajan laitteet tai mitkä laitteiden ominaisuudet nousevat yrityskäyttäjien uusiksi suosikeiksi. Lumioihin yhdistettiin tietoturvallisuus ja hyvä hinta-laatu-suhde. Juuri näihin tarpeisiin esimerkiksi HMD:n uudet nokialaiset pyrkivät vastaamaan”, Elisan yritysasiakasyksikön liiketoimintajohtaja Petteri Svensson toteaa.

Elisalla vielä maaliskuussa ”yritysasiakkaiden perinteinen suosikki Microsoft Lumia” sijoittui yritysmyynnissä sijalle Lumia 650 -mallilla, joka ylsi myös yksityisasiakkaiden listalla poikkeuksellisen korkealle 8. sijalle – todennäköisesti loppuunmyyntikampanjoiden siivittämänä.

Microsoftin tulevista puhelinsuunnitelmista ei ole toistaiseksi nähty mitään konkreettista. Joku uutuus voi Microsofiltakin vielä tänä vuonna olla tulossa, mutta enemmän kehittyneen Surface-puhelimen aika lukuisten eri tahojen mukaan tuskin on vielä tänä vuonna.