Maailman ohuin todella kestävä puhelin? Uutuus lupaa paljon

Blackview on tullut tunnetuksi kestävistä älypuhelimistaan ja uusi BV7000 Pro jatkaa sarjaa.

Uutta Blackview BV7000 Prota markkinoidaan maailman ohuimpana kestäväksi vahvennettuna, ”kovatekoisena” älypuhelimena. Väite on toki hieman epämääräinen, koska määritelmä kestävästä älypuhelimesta ei ole yksikäsitteinen. Blackview BV7000 Pron paksuus on 12,6 millimetriä eli se on kuitenkin lähes tuplasti yhtä paksu kuin monet suositut älypuhelimet Suomenkin markkinoilla.

Blackview BV7000 Prossa on myös kohtuulliset tekniset ominaisuudet: 5 tuuman näyttö 1920×1080 pikselillä, sormenjälkitunnistin, MediaTekin kahdeksanytiminen MT6750T -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-muistia ja 64 gigatavua tallennusmuistia, tuki 4G LTE:lle sekä 3 500 milliampeeritunnin akku pikalataustuella.

Kestävyydeltään puhelin on vettä ja pölyä vastaan IP68-luokiteltu eli kestää upotuksen veteen yli metrin syvyyteen. Lisäksi iskujakin BV7000 Pron pitäisi kestää jossakin määrin tavallista älypuhelinta paremmin.

Blackview BV700 Pro tekee nyt tuloaan myyntiin. Tarkkaa saatavuuden aikataulua ei vielä ole tiedossa. Blackview-puhelimia on Suomeen myynyt muun muassa e-ville.com-verkkokauppa.