Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Luksusleivänpaahtimista älypuhelimiin - japanilaisyhtiö laajentaa liiketoimintaansa

Älypuhelinmarkkinoille tulee uusiakin pelureita.

Älypuhelinmarkkinoilla riittää kilpailua, mutta uusiakin toimijoita putkahtelee joukkoon silloin tällöin. Kodinkoneista aiemmin tuttu Balmuda on seuraava tulokas, The Verge uutisoi.

Japanilainen, lähinnä kodin pienkoneistaan tunnettu Balmuda aikoo lähteä mukaan älypuhelinmarkkinoille. Tulevasta puhelimesta ei vielä tiedetä juuri mitään, mutta siinä on oleva tuki uuden sukupolven 5G-verkoille.

Balmudan puhelinta odotellaan markkinoille tämän hetken tiedon mukaan marraskuun tienoilla. Yhteistyökumppanina projektissa olisi niin ikään japanilainen Kyocera, joka hoitaisi Balmuda-puhelimen varsinaisen valmistuksen.

Balmudan mukaan älypuhelinmarkkina on erittäin kilpailtu, mutta yhtiö uskoo kuitenkin mahdollisuuksiinsa. Se lupailee puhelimelleen käyttökokemusta, jonka “vain Balmuda voi tarjota”.

Tähän mennessä Balmuda on valmistanut kodinkoneita, joista tunnetuimpia lienevät huipputason uunimaiset leivänpaahtimet. Satojen eurojen paahdinten lisäksi yhtiöltä on nähty esimerkiksi ilmankosteuttajia, riisikeittimiä ja kaiuttimia.