Klassikot suosituimpien tennareiden kärjessä – älä maksa suosikkimalleista liikaa, hinnoissa vaihtelua jopa yli 60%

Tennarit ovat loppukesän ja syksyn lempikengät, jotka soveltuvat mallista riippuen töihin, vapaa-aikaan ja urheiluun. Muotitietoinen valitsisi nyt jalkaansa suuret, 90-luvun tyyliä henkivät lenkkarit, mutta hintavertailupalvelu Hintaoppaan haut kertovat, että myös ikisuosikit kiinnostavat aina.

Tennariostoksille suuntaavalle monipuolisin kenkävalikoima avautuu usein verkossa ja uusia kenkähankintoja tehdessä myös hinta on ratkaisevassa osassa. Hintavertailupalvelu Hintaopas kokoaa yhteen verkkokauppojen tennarikokoelman ja erilaisia malleja löytyy lähes 10 000. Vertailupalvelun laajan elektroniikkatarjonnan lisäksi myös kenkävertailu kiinnostaa kuluttajia.

– Ruotsin Hintaoppaassa tennarit ovat nousseet kolmanneksi suosituimmaksi kategoriaksi ja niiden edelle kirivät vain matkapuhelimet ja kuulokkeet, kertoo Hintaoppaan maajohtaja Liisa Matinvesi-Bassett.

Aikaa kestävät mallit ajavat ysärimuodin ohi

Tennarimuodissa suositaan nyt suurikokoisia ysärilenkkareita kaikissa väreissä. Lisäksi 90-luku näkyy paksupohjaisissa kengissä. Suuressa suosiossa ovat värikkäiden mallien ohella myös kokovalkoiset tennarit.

Suomalaisten suosikkitennarin paikkaa Hintaoppaassa pitää kuitenkin Conversen Chuck Taylor All Star Ox Canvas Low, jota on haettu kaikista eniten. Klassikkotennarin kohdalla hintaerot eri kauppojen välillä ovat merkittäviä, sillä Converset saa itselleen edullisimmillaan 30 euron hinnalla, mutta kalleimmillaan samasta mallista saa maksaa 80 euron verran. Tällöin säästöä tulee jopa 62,5 prosenttia.

Toisella sijalla tennarivertailussa on Niken Air Force 1 ’07 miesten malli. Hintavertailu tuottaa tennarin kohdalla 45 euron säästön. Kolmanneksi eniten etsitään Vansin Old Skool (Unisex) -mallin hintatarjontaa. Myös Vansin kestosuosikin kohdalla vertailu kannattaa, sillä samasta mallista voi maksaa joko 50,95 euroa tai 84,95 euroa.

Haetuimpien tennareiden top 5 -listalle pääsevät myös Adidas Originals NMD_R1 (Miesten) tennarit, joiden hinta edullisimmassa kaupassa on alle puolet kalleimman kaupan hinnasta sekä Merrellin Jungle Moc -malli.

Vertaile tennareiden hintoja täällä.

Hintaoppaan suosituimmat vapaa-ajan kengät ja tennarit

  1. Converse Chuck Taylor All Star Ox Canvas Low (Unisex), 30,00€
  2. Nike Air Force 1 ’07 (Miesten), 83,00€
  3. Vans Old Skool (Unisex), 50,95€
  4. Adidas Originals NMD-R1, 70,00€
  5. Merrell Jungle Moc (Miesten), 43,90€

Kuva: Mikko Autio

Seuraa Teknavia myös sosiaalisessa mediassa!
Löydät meidät Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja YouTubesta.