Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Kovat piipussa IFA:ssa – kiinalaisvalmistajan vakuuttava lippulaivapuhelin myös Suomeen?

Kiinalainen älypuhelinvalmistaja ZTE valmistautuu parhaillaan IFA-messujen tilaisuuteensa. Saksassa järjestettävien messujen antia ZTE on jo hieman valottanut verkkosivuillaan. Yhtiön lippulaivaälypuhelin ZTE Axon on tulossa mahdollisesti myös Suomeen.

Tällä hetkellä ZTE:llä on neljä tärkeää tuoteryhmää: Axon, Nubia, Blade ja Spro. Kesällä esitelty Axon on malliston kärkeä.

– Panostamme tänä vuonna IFAan tosissaan. Tulemme näyttämään neljää tuoteryhmää, joihin keskitymme maailmanlaajuisesti, kertoo ZTE Mobile Devicen toimitusjohtaja Adam Zeng.

– Tulemme julkaisemaan laitteita näistä neljästä tuoteryhmästä maailmanlaajuisille markkinoille, Zeng jatkaa.

ZTE:n puhelimia ei paljoa tällä hetkellä ole Suomessa myynnissä, mutta tilanne näyttäisi paranevan ZTE:n uusien suunnitelmien myötä.

Monet Nubia- ja Axon-mallit ovat varsin kovan luokan laitteita. ZTE Axon pakkaa sisäänsä 5,5 tuuman IPS LCD -kosketusnäytön 2560×1440 pikselin tarkkuudella, Snapdragon 810 -järjestelmäpiirin ja neljä gigatavua RAM-muistia. Tämän lisäksi laitteessa on 13+2 megapikselin tuplakamera, kahdeksan megapikselin etukamera, 3 000 milliampeeritunnin akku ja 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa

Mitä mieltä olet? Kiinnostaisiko ZTE:n huippuluurit myös täällä Suomessa?