Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Kärsiiko iPhonesi akkuongelmista? Tuleva päivitys voi pian tuoda apua ongelmaan

Syyskuussa julkaistun iOS 11 -päivityksen myötä monet kuluttajat ovat valittaneet puhelimissa ilmenneistä suorituskyky- ja akkuongelmista. Ongelmista ovat kärsineet ainakin iPhone 6s, iPhone 7, iPhone SE, Apple Watch ja iPad Pro. Läheskään kaikkia käyttäjiä heikentynyt suorituskyky ja akkukesto eivät ole koskeneet, mutta ongelma on kuitenkin ollut tarpeeksi laaja, jotta Applelta on luvassa siihen korjaus.

Seuraavassa iOS 11.1 -päivityksessä yhtenä merkittävimpänä parannuksena vanhempien iPhone-mallien akkukestoon odotetaan selvää parannusta. iDeviceHelpin sunnuntaina julkaisemalla YouTube-videolla iOS 11.1:n tuomat parannukset akkukestossa vaihtelivat kahden ja kuuden tunnin välillä. Video on nähtävissä alta.

iPhone-mallien lisäksi iOS 11.1 -päivityksen voi odottaa tuovan parannuksia myös Apple Watchin ja iPad Pron akkukesto-ongelmiin. Vaikka virallisia tietoja päivityksen akkukestoparannuksista ei ole, on erityisesti Apple Watch kärsinyt vaihtelevasta akkukestosta.

Vielä toistaiseksi iOS 11.1:n tarkka julkaisupäivä ei ole tiedossa, mutta aiemmin tämän viikon maanantaina esimakua saatiin uudessa iOS 11.1 Beta 5 (15B93) -testiversiossa. Tarkemmin testiversioon ja sen tuomiin uudistuksiin voi tutustua Applen kehittäjäsivuilta (vaatii kirjautumisen). Lisäksi YouTubesta löytyy lukuisia iOS 11.1:tä esitteleviä videoita.