Kaksi näyttöä, kolme kameraa – LG:n huippuluurin myynti Suomessa alkaa

LG ilmoitti jo viime vuonna, että yhtiön erikoinen V10-huippupuhelin nähdään vuoden 2016 alussa myös Suomen markkinoilla. Nyt LG on tarkentanut, että myynti alkaa tammikuun loppupuolella.

LG esitteli V10:n jo viime syksynä, mutta laitteen saapuminen Pohjoismaihin on vienyt aikaa. Puhelimen erityisin ominaisuus on päänäytön yläpuolelta löytyvä OLED-lisänäyttö, joka on aina päällä. Pikkunäytöltä voit nopeasti tarkistaa ilmoitukset, sään, kellonajan, päivämäärän ja akun tilan. Lisäksi toisen näytön voi säätää toimimaan aloitusvalikkona eniten käytetyille sovelluksille tai näyttämään tulevat puhelut ja viestit.

Lisänäytön ohella LG V10 panostaa kuvaukseen. Puhelin tuo LG G4:stä tutut laajat manuaaliasetukset myös videokuvaustilaan ja kaksi etukameraa mahdollistavat erityislaajojat selfie-kuvat.

LG V10:n teknisiin ominaisuuksiin kuuluvat 5,7 tuuman QHD-näyttö, Qualcomm Snapdragon 808 -järjestelmäpiiri, neljän gigatavun RAM-muisti, 64 gigatavun tallennustila, vaihdettava 3000 milliampeeritunnin akku ja 16 megapikselin takakamera. Lisäksi mukana on muistikorttipaikka.

LG V10:n myynti Suomessa ja muualla Pohjoismaissa alkaa 20. tammikuuta. Puhelimen suositushinta on 699 euroa ja sitä voi jo ennakkotilata useilta jälleenmyyjiltä.

LG V10