Yllättävä käänne: WhatsApp saakin juuri poistetun toiminnon takaisin

WhatsApp on tuomassa takaisin sovellukseensa perinteisen tilaviestin, kertoo sovelluksen tuorein beetatestiversio Android-käyttöjärjestelmälle. Mahdollisesti ominaisuus on tullut jo muidenkin alustojen beetatestiversioihin.

Lyhyt profiilista muutettava tilaviesti, joka näytettiin muille käyttäjille nimen yhteydessä, oli pitkään osa WhatsAppia, mutta mahdollisuus siihen poistui palvelusta hiljattain, kun WhatsApp lanseerasi Tila-nimellä 24 tuntia esillä pysyvät kuva- ja videojulkaisut.

Ilmeisesti käyttäjät eivät ole olleet tyytyväisiä perinteisen tilaviestin poistumiseen, ja WhatsApp työskentelee nopeasti sen palauttamiseksi palveluun. Vielä toistaiseksi ei tiedetä, milloin ominaisuus tulee takaisin WhatsAppin vakaaseen, normaalisti käytettyyn versioon.

Tilaviestin asettaminen onnistuu jälleen jatkossa siirtymällä WhatsAppin asetuksiin, josta mahdollisuus tulee löytymään oman kuvan ja nimen takaa löytyvistä profiiliasetuksista.

Tekstimuotoinen tila pysyy asetettuna toistaiseksi eikä vanhene 24 tunnissa jatkossakaan. Lisäksi tilansa voi edelleen valita annetuista vaihtoehdoista tai kirjoittaa oman tekstinsä.