Vuoto: Samsungilta huippuominaisuuksilla varustettu simpukkapuhelin?

Samsung saattaa olla aikeissa julkaista todellisen huippuluokan simpukkapuhelimen. GFXBench-testisovelluksen tietokannasta on löytynyt listaus mallinumerolla SM-W2016 tehdystä mystisestä puhelimesta, jonka tekniset ominaisuudet muistuttavat hyvin pitkälti Galaxy S6 -malleja.

SM-W2016 on GFXBenchin mukaan varustettu 4,6-tuumaisella HD-näytöllä, Exynos 7420 -suorittimella, kolmen gigatavun käyttömuistilla, 64 gigatavun tallennustilalla sekä viiden ja 16 megapikselin kameroilla. Näyttöä lukuunottamatta ominaisuudet siis vastaavat viime keväänä julkaistuja Galaxy S6 -malleja.

Vielä julkaisematon mahdollinen Galaxy Golden 3 GFXBench-testisovelluksen listauksessa.

Joidenkin huhujen mukaan kyseessä olisi tulevaGalaxy S6 Mini, mutta aiheesta uutisoinut GSMArena huomauttaa mallinumeron viittaavan kaksi vuotta sitten esiteltyyn Galaxy Golden -simpukkapuhelimeen, jonka mallinumero oli SM-W2014. Viime vuonna liikkui huhuja mallinumerolla SM-W2015 tehdystä Galaxy Golden 2 -mallista, mutta Samsung ei sellaista lopulta kuitenkaan julkaissut. Siksi myös nyt bongattuun W2016-malliin kannattaa suhtautua varauksella.

GFXBench-listauksen lisäksi uudesta Galaxy Goldenista on tehty havainto myös Intiassa, jonne laite toimitettiin testaukseen.Maahantuontiselvityksessä laitteen verottomaksi hinnaksioli määritelty 26725 rupiaa, eli noin 365 euroa.

Mikäli Samsung uuden Galaxy Golden -mallin julkaisee, olisi kyseessä lippulaivaluokan simpukka-Android. On kuitenkin hyvin mahdollista, että laite jää vain Aasian markkinoiden erikoisuudeksi.