Näyttää jo lähes varmalta: uudet huippu-Samsungit vedenkestäviä

Samsung esittelee vajaan parin viikon päästä uudet Galaxy S7 -älypuhelimet. Kuvia ja teknisiä tietoja on pyörinyt verkossa jo hyvän aikaa ja kaikki alkaa olla selvää tulevista laitteista. Uusimpien tietojen mukaan Galaxy S7:t ovat vedenkestäviä – niin kuin aiemminkin on huhuttu. Asiat käyvät ilmiIntian vienti- ja tuontiliikenteestä kirjaa pitävässä Zauba-tietokannassa.

Zauban tietokannan perusteella Samsung Galaxy S7- ja Galaxy S7 edge -puhelimissa on käytetty vedenkestäviä komponentteja. Näitä ovat SIM-telakka ja mikrofonit. Tämä ei tietenkään anna täyttä varmistusta sille, että Galaxy S7:t olisivat kokonaan vedenkestäviä, mutta todennäköistä se kuitenkin on. Tuttu vuotaja Evan Blass eli @evleaks on kertonut aiemmin, että tulevat huippupuhelimet ovat vedenkestäviä. Monet pettyivät, kun Galaxy S6:t eivät olleet vedenkestäviä edeltäjänsä tavoin.

Zauban tietokannasta paljastuu, että Galaxy S7 -puhelimiin on toimitettu vedenkestäviä komponentteja

Hiljattain Zauban kautta selvisi myös, että Galaxy S7:ssä on 5,1-tuumainen kosketusnäyttö ja Galaxy S7 edgessä 5,5-tuumainen näyttö. Molemmat käyttäisivät luonnollisesti Samsungin suosimaa Super AMOLED -tekniikkaa. Puhelimissa olisi joko Qualcommin Snapdragon 820- tai Samsungin oma Exynos 8890 -järjestelmäpiiri. RAM-muistia olisi peräti neljä gigatavua ja takakameran tarkkuus 12 megapikseliä.