Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Huhuille vahvistus: Huaweilta melko herkullinen premium-tablet

Eilen kerroimme Huawein tulevasta kymmentuumaisesta MediaPad M2 -tabletista, joka livahti mielenkiintoisesti Suomessa myyntiin jo ennen laitteen virallista julkistusta. Nyt tuo varsin vakuuttava laite on viimein esitelty virallisesti ja sen tarjonta on perinpohjin selvillä.

MediaPad M2 10.0 on 7,35 millimetriä paksuun metalliseen unibody-kuoreen suljettu Android-tabletti. Laitteen etupuolta koristaa 10,1-tuumainen 1920 x 1200 pikselin näyttö ja viiden megapikselin kamera, joka on varustettu 88 asteen laajakulmalinssillä. Lisäksi etupaneelissa on sormenjälkitunnistimella varustettu kotipainike.

Huawei MediaPad M2 10.0

 

Tabletin takaa taas löytyy 13 megapikselin kamera f/2.0-aukolla. Kuvauksen tukena on useita kuvaustiloja, kuten Panorama, valotusta tasoittava HDR ja ajan kulumisen näyttävästi tiivistävä time-lapse.

MediaPad M2 10.0:n laidoilla sijaitsee kaiken kaikkiaan neljä kaiutinta. Harman/Kardon-brändätty järjestelmä omistaa kaksi kaiutinta bassoäänille ja toiset kaksi diskanteille.

Metallikuorten sisuksissa piilee kahdeksanytiminen Kirin 930 -järjestelmäpiiri, kaksi tai kolme gigatavua RAM-muistia, 16 tai 64 gigatavua tallennustilaa ja 6660 milliampeeritunnin akku. MediaPad M2 10.0 tukee sekä Wi-Fi- että LTE-yhteyksiä. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 5.1 Lollipop, jonka päälle on asetettu Huawein oma EMUI 3.1 -käyttöliittymä.

 

Huawei MediaPad M2 10.0 on saatavana kullan ja hopean värisenä. Pienemmällä muistilla ja tallennustilalla varustettu perusversio maksaa maailmalla 349 dollaria, kun taas runsaamman tarjonnan premium-malli maksaa 469 dollaria. Kalliimman mallin mukana tulee myös stylus-kynä.

Suomessa nähdyt hinnat alkavat 349 eurosta ja vastaavat siis suhteellisen hyvin ilmoitettuja dollarihintoja. Listausten tekniset tiedot eroavat kuitenkin hieman virallisista ilmoituksista, eli lopullisessa saatavuudessa ja hintapolitiikassa saattaa olla vielä epäselvyyksiä.

Huawei MediaPad M2 10.0